Miért válassza a Frisomatot?

Frisomat Quickly Served

Gyors kiszolgálás

A megrendelt csarnokot néhány hónap alatt legyártjuk, helyszínreszállítjuk és összeszereljük. Sőt, esetenként akár ennél gyorsabban is. Hogyan? A teljes csarnokgyártási folyamatot mi irányítjuk és mindent magunk gyártunk, saját gépsorainkon. A hidegen hengerelt, horganyzott profilokból készülő acélszerkezet rekord gyorsasággal elkészíthető.

Smooth assembly

Zökkenőmentes összeszerelés

Minden egyes megrendelt csarnokot nagy gondossággal tervezünk meg, ahol a legfőbb szempontok a minőség, az egyszerűség és a könnyű szerelhetőség. A Frisomat szerelőcsapatai sok éves tapasztalattal rendelkeznek a világ minden táján. A pontos és minőségi munkát részletes, 3D-s szerelési tervek segítik. A Frisomat acélszerkezetei teljes egészében előre gyártva érkeznek a helyszínre és kizárólag csavaros kötésekkel vannak összeszerelve, helyszíni hegesztés vagy darabolás nélkül.

Always innovativer

Folyamatos innováció

1978 óta foglalkozunk hidegen alakított acélszerkezetekkel. Cégünket azóta is a folyamatos innováció vezérli. Belgiumi telephelyünkön a legmodernebb eszközökkel felszerelt, saját kutató-fejlesztő központunkban folyamatos teszteléseket és fejlesztéseket végzünk. Emellett szorosan együttműködünk több egyetemmel és más laboratóriummal is.

Endless possibilities

Korlátlan lehetőségek

Az egyszerű tárolóktól a modern irodaépületekig, a lovardáktól a repülőgéphangárokig, a néhány fős műhelyektől a hatalmas üzemcsarnokokig. Bármit megépítünk Önnek ! Mindenre a legjobb megoldást szállítjuk, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek.

Frisomat consistently unique

Különlegesen egyedi

Személyre szeretné szabni épületét? Különlegesen egyedivé, egyben személyessé? Semmi akadálya. Megválaszthatja a tető alakját, a burkolat minőségét és vastagságát, a falak és a tető színét, nyílászáróinak típusát és elhelyezkedését. Vagy esetleg galériát szeretne, egy második szintet? A választás az Öné.

Kiváló minőségű acélcsarnokot keres?