Állások a Frisomatnál

Miért érdemes a Frisomatnál dolgoznia?

Kollégáink tesznek bennünket naggyá

A Guy Somers által 1978-ban alapított Frisomat vállalat minden elemében családi tulajdonú cég. Legfontosabb értékeink a munkatársaink. Nemzetközi szakértői gárdánk segít nap mint nap helytállni a piacon. Lojális partnerként azt a személyes élményt biztosítjuk ügyfeleinknek, amire vágynak. A Frisomat fő ereje a munkavállalóiban áll, és szeretnénk Önt is a családunkban üdvözölni.

Tapasztalaton alapul

Belga magánvállalkozástól nemzetközi acélépítőig. 14 leányvállalatával szerte a világon, folyamatosan bővülő kereskedői hálózatával és belgiumi, oroszországi és brazíliai gyártóközpontjaival a Frisomat stabil helyet foglal el a piacon 1978 óta. Több évtizednyi tapasztalatunkra és a több mint 35 000 átadott projektünk során szerzett bevált gyakorlatainkra építünk.

Az innováció ösztönzése

Hidegen alakított acéllal építünk. Ez a Frisomat alapelve. Folyamatosan fejlesztjük szabványosított építőipari koncepciónkat. A kihívások vállalása és a határok kiterjesztése a lételemünk. És ebben a dinamikus munkakörnyezetben az Ön fejlődésének is teret adunk.