január 23 2024 0Comment

Működik a telepátia: a szomszéd telken építkezünk

Bár a magyarországi székhelyünkhöz közeli, környező településeken az általánosnál nagyobb gyakorisággal bukkannak fel épületeink, mégis: ha építkezést látunk – akarva, akaratlanul -, odaképzelünk egy új acélcsarnokot.

Így történt ez az egyik szomszédos telephely esetében is, amikor észrevettük, felújítási munkálatokba kezdtek: „Hasznos és hatékony megoldás lehetne a raktározási célokra egy Frisomat acélcsarnok.” – gondoltuk.

Másnap pedig megcsörrent a telefon.

Az AkvaPlast Kft. az egyik, irodaházunkhoz közeli utcában a tavalyi év őszére építette fel új telephelyének központi épületét. A vállalkozás építőipari tevékenységét tekintve logikus, hogy szükség van tárolóépületre. Az udvaron – aminek különlegessége, hogy itt 30 éve stabilan áll már egy ívelt Frisomat csarnok – maradt még hely bővítéshez.

Csak átsétálni kellett

A személyes egyeztetések 2023. nyár elején kezdődtek meg, amelyek során felmértük a méret és funkcióigényeket. Így jutottunk végül a minden elképzelésnek eleget tevő Astrigma modellhez 15 x 26 méretben, közel 6 méteres magassággal, az irodaépülethez illő, fehér színben.

Villámgyártás: már áll a szerkezet

A sikeres egyeztetések után azonnal indult a folyamat, amihez a legjobban értünk: pontos tervezés, gyors legyártás és szállítás. Mindennek köszönhetően az épület első szerkezeti elemei pár héten belül elindultak ügyfelünk (és szomszédunk) telephelyére és az összeszerelés megkezdődhetett. Mostanra pedig az utolsó építési fázishoz érkeztünk, ugyanis hamarosan felkerül a külső burkolat, amitől modern megjelenésű, ugyanakkor praktikus formát ölt az épület, tehát teljesértékű Frisomat acélcsarnok lesz.

 

HAMAROSAN JÖVÜNK A VÉGEREDMÉNNYEL!

 

– Ezúton is köszönjük a bizalmat az AkvaPlast Kft-nek! –

Tags:

franta