október 19 2022 0Comment

Kockázatmentesen a Frisomattal

A Dun & Bradstreet nemzetközi minősítési rendszere szerint az acélcsarnokokat gyártó Frisomat megbízhatóságát tekintve 2022-ben is a magyar cégek legjobb 10%-ba tartozik! A tanúsítvány megszerzésére kizárólag a pénzügyileg stabil lábakon álló cégek jogosultak. A nemzetközileg is elismert minősítés fontos értéket képvisel, hiszen megmutatja, hogy vállalkozása anyagilag megbízható, hitelképes, ebből adódóan a pénzügyi kapcsolatépítés kockázatmentes.

 

A Dun & Bradstreet az 1900-as évek eleje óta nyújt céginformációs és minősítő szolgáltatásokat, így a vállalkozások lehetőséget kapnak arra, hogy ügyfeleik és partnereik részére a megszerzett tanúsítvány által is megmutathassák pénzügyi stabilitásukat – ezáltal biztosítsák őket a velük történő üzleti kapcsolat kialakításának veszélytelenségéről.

 

„Nagy megtiszteltetés számunkra egy ilyen pozitív jelentéstartalmú tanúsítvány újbóli megszerzése. Hisszük, hogy a piacon történő tisztességes eljárás, a határidők betartása és az anyagi fegyelmezettség lehet csak jó alapja a hosszútávon jól működő, bizalmas üzleti kapcsolatoknak” – jegyezte meg Raport László, a Frisomat Magyarország ügyvezető igazgatója a tanúsítvány eszmei jelentőségével kapcsolatban.

 

Az eredmény-kimutatásokra, pénzügyi mérlegadatokra és hatósági információkra épülő minősítés szigorú szakmai szempontok megvizsgálásával készül, így alátámasztva a vállalkozások fizetésképtelenségének rendkívül alacsony valószínűségét és pozitív piaci szereplőként történő megítélését.

 

A korábbi bronz „AAA” kategóriának megfelelő frissen kiérdemelt ezüst „A” tanúsítvány ugyanakkor a jövőre nézve is bíztató előrejelzés: „A magyarországi Frisomat megszerzett „A” minősítése jelzi, hogy cégünk biztos pénzügyi alapokon áll, így a magyar piacnak a következő időszakban is stabil résztvevői tudunk lenni, ügyfeleinknek, partnereinknek ezáltal megbízható üzleti feltételeket lesz továbbra is lehetőségünk biztosítani” – tette hozzá büszkén Raport László a jövő lehetőségeit nézve.

 

franta