május 20 2020 0Comment

Ipari park újragondolva!

Még hogy az ipari parkok nyomasztó barakk-együttesek lennének?
Ha a Frisomaton múlik, biztos nem!

Élő cáfolata az akár egy közepes falunyi ember munkahelyéül szolgáló komplexumok rosszhírének a DIBO ipari park, amit a Frisomat román leányvállalata valósított meg Brazi Prahovában.

A több mint 26.000 négyzetméternyi csarnoképületet – összesen 16-ot – modern, barátságos ipari park öleli körbe. Az egymás mellett sorházakat idézően sorakozó összkomfortos épületek bőségesen el vannak látva a természetes fényt beengedő ablakokkal, a szellős és világos irodahelyiségek letisztult, üde látványt nyújtanak.

Minden csarnok rendelkezik reklámfeliratok elhelyezésére szolgáló panelekkel. A dolgozók kényelmét belső pihenőkertek, virágágyások, sőt, barbacue-pavilon is szolgálja. Az épületgépészet a legszigorúbb tűz- és munkavédelmi előírásoknak is megfelel, és a hőszigetelt panelekkel együtt kellemes belső klímát biztosít. Ahogy a Frisomat Youtube-csatornáján szereplő bemutató videón is látszik, a tágas, teherbíró raktárépületeket, üzemcsarnokokat és irodahelyiségeket egyaránt kínáló DIBO-nak a Frisomattal partnerségben sikerült újragondolni az ipari parkok koncepcióját.

 

viragagyas-acelcsarnok

Ha hasonlóan modern, biztonságos és tartós munkakörnyezetet szeretne megvalósítani akár kicsiben, akár nagyban, keressen minket bizalommal.

franta