július 22 2022 0Comment

Acélcsarnokok élesben: indul az új podcast-sorozat

Elindult a Frisomat podcast-sorozata, mellyel új kaput nyitunk arra, hogy segítsük a könnyebb eligazodást az acélcsarnokok világában.

 

Miben egyedülálló a Frisomat által használt acél megmunkálási technológia és miért jó választás egy ilyen anyagból készült könnyűszerkezetes csarnok mellett letenni a voksunkat? Hogyan illik bele egy acélcsarnok a modern szervezeti és termelési kultúrákba? Egyáltalán milyen széles a funkciók köre, melyekkel megtölthetjük ezeket az épületeket? Sorozatunk első epizódjában ismerje meg Mahovszky Miklós, a székesfehérvári Interex-Waga Kft. cégvezetőjének, mint felhasználó szemszögéből nézve az acélcsarnokok világát, a cég számára fontos előnyöket és betöltött funkciót.

 

Könnyűszerkezetes acélcsarnok-megoldásokon sok esetben csak bizonyos gazdasági és termelési szegmensen belül gondolkozunk. Ilyen például a mezőgazdaság, azon belül is főként gép- és gabonatárolás egy ilyen csarnok betöltött szerepe, közvetlenül az állattartással kapcsolatos (például istálló) funkciók mellett. Ezen általános rendeltetési körök mellett viszont számtalan más lehetőség is rejlik ezekben az épületekben, a hétköznapibbtól kezdve egészen a kifejezetten merész vagy kreatív elképzelésekig. Modern autószalonok, bemutatótermek, mobilkórházak vagy akár könnyűszerkezetes irodaházak – lehetőségeinknek szinte csak képzeletünk szabhat határt.

 

Az acélcsarnokok világában rejlő potenciál és használati területek feltérképezésének megkönnyítésére hoztuk létre és indítottuk el video-s podcast sorozatunkat „Acélcsarnokok élesben” címmel, melynek tervezett epizódjaiban bemutatjuk a magyarországi színtéren működő, Frisomat által gyártott fedél alatt megvalósított vállalkozásokat.

 

Ha érdekli, hogy miért bizonyult ideális választásnak egy acélcsarnok egy víz- és gázhálózatok építéséhez és javításához szükséges alapanyagokkal foglalkozó cég számára, nézze meg képes ismertető podcast videónkat, vagy hallgassa meg original podcast formájában a „Zöld Építés” csatornáján (ahol sok más érdekes tartalommal is találkozhat) a lenti linkekre kattintva!

Video: Acélcsarnokok élesben: Interex-Waga Kft.

Podcast: Zöld Építés – Interex-Waga

franta