december 07 2017 0Comment
Frisomat építész partneresemény

ÉPÍTÉSZ TOVÁBBKÉPZÉS ÉS HÁZBEJÁRÁS

A nyári forróság ellenére szépen megtelt az EJOT telephelyének tárgyalója, ahová építész és kivitelező partnereinket, érdeklődőket invitáltunk, szokásos nyár elejei szakmai továbbképzésünkre. A helyszínválasztás sem véletlen, hiszen nemcsak az előadásokon kapott új ismeretekkel szolgáltunk, hanem a nap végén a két hónapja átadott épületet is körbejártuk az épület vezetőtervezőjével, Kendi Imre, okleves építészmérnökkel, aki a kivitelezést is aktívan  és gyakorlottan kísérte végig. Nem véletlen ez, hiszen a tervező és cég együttműködése évtizedekre tekint vissza, amelynek eredménye tucatnyi közös munka volt.

Frisomat építész továbbképzés és házbejárás az EJOT telephelyén 1.

Az acélcsarnokokkal kapcsolatos kérdéseken túl az EJOT Hungária Kft.  szaktanácsadója, Hovanecz Gergely,  a rögzítéstechnika kérdését járta körbe, míg Csordás Zoltán a Colt Hungária Kf-től a hatékony szellőztetési és füstelvezetési megoldásokról kaphattunk tájéloztatást. Amíg Garabics Krisztián az aktuális és acélcsarnokokkal kapcsolatos tűzvédelmi kérdéseket boncolgatta, addig Bartha Veronika  a SIKA Hungária Kft. tervezési tanácsadója a tűzvédelmi bevonatokról tartott előadást. Egy kicsit kitekintettünk az agrárium felé is, és a burgonya- és terménytárolás műszaki vonatkozásairól hallgathattunk meg érdekes előadást dr. Adamovics Pétertől (TRI-ÓZON kft.).

Frisomat építész továbbképzés és házbejárás az EJOT telephelyén 2.

A Frisomat Kft.  képviseletében Raport László köszöntötte az építészeket és az acélcsarnokokat bemutatva naprakész információkkal és gyakorlati tanácsokkal jártult hozzá a nap tartmas és színes programjához.

frisomatadmin