június 17 2019 0Comment

Sokszínű ágazat, sokoldalú megoldások: a Frisomat az Ipar Napjain

A Frisomat rendszeresen részt vesz Európa nagy építőipari és műszaki kiállításain. Ezen trendet követve a cégcsoport magyarországi leányvállalata először szerepelt az Ipar Napjai szakkiállításon 2019. május 5-8. között. Ezen a jeles szakmai eseményen, szakítva a hagyományokkal, beltéri installáció felállítása mellett döntött a magyar Frisomat, hiszen eddig jellemzően mezőgazdasági, szabad ég alatti szakkiállításokon vettek részt, s ezeken egy-egy komplett, kisebb méretű acélcsarnok összeszerelésével tudták demonstrálni az építmények gyors felállíthatóságát és stabilitását.

A központi marketingstratégiára alapozva egy letisztult, mégis látványos standot sikerült a belga kollégákkal együttműködve megvalósítani, amely informatív módon adott számot a Frisomat acélcsarnokainak egyszerűségéről és alakíthatóságáról. A rögzítések három hajlásszögét egy szerkezeti részleten mutatták be az ízlésesen berendezett környezetben, melyben a cég üde narancssárga színe dominált. A kiállításon belül szerencsés helyen, könnyen megtalálható helyszínen fogadta az érdeklődőket a Frisomat standja. Mivel a logisztikai témájú kiállítócsarnokban kapott helyet a cég, és ez a terület az ágazat képviselőinek nagy részét érintette, kifejezetten sokszínű megkeresésekkel találkoztak a munkatársak – szerencsére a Frisomat csarnokok pont ilyen sokféle igényre kínálnak megoldást.

A műszaki paramétereken kívül jellemzően az olyan szolgáltatásokra és háttérinformációkra voltak kíváncsiak a látogatók, mint az építési engedélykérés, az építkezési területtől való elvárások, a generálkivitelezés, a az egyedi arculatnak és funkciónak való megfeleltethetőség, valamint az építkezés ideje. A standnál az alapinformációkra fűzték fel saját elképzeléseiket a vállalkozások, cégek képviselői, és többen nemcsak álmodoztak, hanem konkrét ajánlatot kértek. Többek között volt, akinek pusztán száraz és jól temperált raktárépületre volt szüksége, akadt, aki műhely kialakítását tervezte, és olyan is, aki egy komplett összeszerelő üzemre vágyott.

A Frisomat készen áll arra, hogy az Ipar Napjain kezdeményezett partnerségeket folytassa, és hozzájáruljon az ágazat szereplőinek sikeréhez, függetlenül azok nagyságától – éppolyan sokoldalú és innovatív megoldásokat kínálva számukra, mint amilyen ezerarcú és fejlődőképes a magyar ipar is.

franta