december 20 2022 0Comment

Ezt építettük Magyarországon!

Inspirálódjon a hazai, elmúlt 2 évben megépült acélcsarnokaink között!

A Frisomat több mint 30 éve foglalkozik acélcsarnokok tervezésével és kivitelezésével Magyarországon, és bár egy ilyen épület esetén sokaknak inkább a mezőgazdasági felhasználás juthat elsőként eszébe, a funkcióbéli lehetőségek szinte végtelenek!

Büszkék vagyunk ezekre a szép épületekre.

 

Kisebb és nagyobb ipari gyártóüzemtől kezdve, állattartáson vagy hűtőházon át a színvonalas megjelenésű irodaterekig a Frisomat könnyűszerkezetes acélcsarnokai bármilyen szerepben megállják a helyüket, ahogy ezt a videóban is bemutatjuk. Ezek az épületek bármilyen új vagy meglévő vállalkozás számára, standard vagy egyéni igényekre szabott méretekben, ívelt vagy nyeregtetővel, szigetelt kivitelezésben is rendelhetők – azaz maximálisan a vevői igényekre szabjuk azokat.

 

És mi az, amit még mindenképpen érdemes megjegyezni a Frisomatról? Gyártási és műszaki megoldásaiknak köszönhetően garantált a gyors kivitelezés, felesleges hulladék gyakorlatilag nem keletkezik, az építkezés pedig költséghatékony.

Plusz egy érv, ami talán egyre többeknek válik fontossá: a belga székhelyű cég törekszik a panelek környezetbarát előállítására és a nyersanyagok az erőforrások felelős felhasználására.

 

Nézzen szét acélcsarnokaink között!

 

 

franta