ZÖLDSÉGTÁROLÓ

A zöldségek és gyümölcsök tárolásához hideg és tiszta körülmények, valamint optimális relatív páratartalom szükségesek. A magyar zöldség- és gyümölcs-nagykereskedő Interfruct TÉSZ Kft egy tárolási és logisztikai célokat szolgáló épület megtervezésével, legyártásával és szerelésével bízta meg a Frisomatot.

A Frisomat-acélszerkezet mérete 1464 m2 . A helyiségek különböző hőmérsékletekre vannak hűtve. Az energiaköltségekre való tekintettel nagyon vastag szigetelőpaneleket építettünk be az oldalfalakba és a belső burkolatokba. Mivel a szállító tehergépkocsik és a targoncák folyamatosan sorban állnak a kapuknál, a Frisomat kialakított egy rakodódokkot az áruszállítás megkönnyítése érdekében. A nagyméretű szekcionált kapukon keresztül különféle méretű járművek juthatnak az épületbe be és onnan ki.

Az új tárolócsarnokkal csökkennek a be- és kirakodási idők, továbbá a tárolócsarnok és a bemutatóterem könnyen karbantartható, és kitűnő tárolási körülményeket biztosít az építtető számára. Emellett az áru közvetlenül a tárolóból értékesíthető is. Mindez egyetlen többfunkciós Frisomat fémépületben történik.

A PROJEKT RÉSZLETEI

Kategoria:
Ügyfél: Fenyő
Helység: Magyarország
Terület: 1464 m²

Kiváló minőségű acélcsarnokot keres?