Csarnoképítési pályázatok

Csarnoképítés pályázat

Csarnoképítésre pályázik? Telephelyfejlesztést hajtana végre EU pályázati forrásokból? Komplex fejlesztései kapcsán új üzemcsarnokot, tárolót, raktárt alakítana ki?

Válassza a Frisomatot – 40 éve tervezünk és gyártunk acél épületekek és csarnokokat.

Pályázni készül?

Csarnoképítésre vonatkozó kérdéseivel, terveivel forduljon bátran a Frisomat szakembereihez – több évtizedes szakértelmünkkel segítünk Önnek az igényeihez legjobban passzoló, ugyanakkor a pályázati feltételeknek megfelelő megoldás megtalálásában a Frisomat lehetőségeinek széles tárházából. Gazdaságos, gyors és egyszerű összeszerelési módszerünk páratlan a maga nemében. Az automatizált gyártási folyamatnak, a gyors összeszerelésnek és a szigorú minőség-ellenőrzésnek köszönhetően a megvalósítási idő rövid és jól tervezhető, a költségvetés pedig nem csupán kiváló ár-érték arányú lesz, de a büdzsét sem lépjük túl.

Pályázatot nyert, de kivitelező partnert váltana? Már kész tervei vannak, de még nincs kivitelező partnere?

A Frisomat hidegen hengerelt, horganyzott acélból készülő, előregyártott épületei, csarnokai szinte végtelen kombinációban variálhatók, így szinte biztosan tudunk olyan megoldást kidolgozni, amely megfelel a pályázatban lefektetett műszaki paramétereknek, ráadásul a megvalósítási időből sem csúszunk ki – forduljon minél hamarabb hozzánk, hogy átbeszélhessük Önnel a részleteket!

Telephely-fejlesztési pályázatok

Az elmúlt években számos olyan pályázati konstrukció jelent meg, amelyben közvetlenül vagy közvetetten telephely-fejlesztésre, csarnoképítésre, épületbővítésre is lehetett pályázni:

  • PM_KKVTELEP_2018 – Mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén
  • GINOP-1.2.1-16 – Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése
  • GINOP-1.2.2-16 – Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása
  • GINOP-1.2.3-8-3-4-16 – Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében.
  • GINOP-1.2.6-8-3-4-16 – Élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása kombinált hiteltermékkel

A még nyitott pályázatok esetében, amennyiben pályázatírójával együtt felveszi velünk a kapcsolatot, a Frisomat szakemberei örömmel segítik Önt pályázati anyaga kidolgozásában. Ha pedig pályázatot nyert, ám a megvalósításhoz új kivitelezőt keres, akkor is érdemes hozzánk fordulnia – a rögzített műszaki paraméterek, a kötött büdzsé és a kötött megvalósítási idő miatt nem szabad kockáztatni, hanem bízza projektjét igazi profikra!

Csarnoképítés? Minőségi acélcsarnok?Könnyűszerkezetes csarnokok építése?

Válassza a Frisomat acélcsarnokokat!

Innovators in
steel buildings

earth

+100

ország

frisomat buildings

35.000

épület

frisomat employees

450

szakértő

Csarnoképítési referenciák

frisomat steel crane hook

VILÁGSZERTE ELISMERT

40 évvel ezelőtti indulásunk óta 40 000 épületet építettünk világszerte. Leányvállalataink 14 országban vannak jelen, termelő üzemeink pedig Belgiumban, Oroszországban és Brazíliában találhatók.

frisomat innovation

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

Kutató-fejlesztő részlegünk és képzett kollégáink folyamatosan úttörő megoldásokat találnak ki. Hidegen alakított acélból készülő szerkezeteinkhez 30%-kal kevesebb acél szükséges, mint a hasonló méretű, hagyományos csarnokokhoz. Mégis szilárdak és tartósak.

frisomat construction crane

MEGBÍZHATÓ PARTNER

A Frisomat családi tulajdonú cég. Vállalati értékeinket és munkatársainkat nagy becsben tartjuk. Rájuk alapozva hosszú távú kapcsolatokat építünk ki ügyfeleinkkel, ezért megbízható partnerek vagyunk.

frisomat custom industrial building design

FENNTARTHATÓSÁG

Nálunk mind a gyártás, mind a szerelés modern, fenntartható módon történik. Villanyenergia-szükségletünk 50%-át fedezzük napelemekkel. Kevesebb acélt használunk, környezetkímélő szállítási megoldásokat alkalmazunk, és minimálisra csökkentjük a hulladékot. Az általunk használt acél 100%-ban újrahasznosítható.

Ügyféltapasztalatok

A Frisomatnak hála egész évben tarthatunk lovaglóórákat. Ez elengedhetetlen, ha az ember lovasiskolát üzemeltet. A fedett aréna jól néz ki, és nagyon tartós. Csak javasolni tudjuk a Frisomatot.

 

A Frisomat segítségünkre volt a vállalkozásunk fejlesztésében. Egy bérelt telephellyel indultunk, és most már 6 saját raktárunk van, összesen 19 ezer négyzetméteres hasznos területtel. Az épületek minőségének és esztétikájának köszönhetően könnyen találunk hosszú távú bérlőket. A legjobb értéket kaptuk a pénzünkért.

A Frisomat csapatával karöltve keltettük életre sztratoszféraprojektünket. A svájci Payerne repülőtéren álló, egyedi kialakítású hangárban áll a világ első napenergiával hajtott, sztratoszférába belépni képes kétüléses repülőgépe. Az élmezőnyben járunk, ahogy a Frisomat is.

Autóalkatrész- és kartoncsomagolópapír-üzletünk kinőtte a raktárunk kapacitását. Sürgősen további helyre volt szükségünk. Helyet kellett adnunk az érkező új termékcsaládoknak, és a Frisomat nagyszerű választásnak bizonyult. Az új, 2000 négyzetméteres raktár mindössze 35 nap alatt épült fel, és rögtön birtokba is vehettük.

Ügyfeleink