február 22 2023 0Comment

Acélcsarnokok élesben: Astrigma ikercsarnokok Nagytarcsán

Folytatjuk videós podcast sorozatunkat, amelynek második epizódjában egy izgalmas iker-projektet mutatunk be!

 

Az innovatív gyártási technológiával készülő Frisomat acélcsarnokok újabb funkcióban mutatkoznak be – ráadásul duplázva! A nagytarcsai ipari parkban felépült, méretükben teljesen megegyező Astrigma csarnokok szinte megszólalásig hasonlítanak egymásra, mégis eltérő igényekre szabva készültek.

 

Sorozatunk második részében a Pas-Q Bt. és a Gyopár 2000 Kft. tulajdonos cégvezetői, Pasku István és Gyopár Ferenc osztják meg tapasztalataikat a Frisomattal való együttműködésről a tervezés első lépéseitől a beüzemelésig. Beszélgetőpartnereink betekintést nyújtanak a CNC technológiás forgácsolás és alkatrészgyártás világába, mesélnek az ehhez szükséges berendezésekről, azok térigényéről, a mindennapi munkafolyamatok menetéről és mindehhez kapcsolódóan arról, miért bizonyultak igazán jó döntésnek a Frisomat könnyűszerkezetes csarnokok.

 

A Frisomat megoldásai ugyanis nem csupán gyors és a pontos gyártási paraméterezés miatt jelentősen hulladékszegény kivitelezést kínálnak, de maximálisan egyedi igények szerint alakíthatók, mind hőszigetelés, mind a beépítendő nyílászárók terén, de remek alapot adhatnak megújuló energiahasználatra fókuszáló rendszereknek is.

 

Miként zajlik egy-egy acélcsarnok-projekt megvalósítása? Milyen előkészületi munkák szükségesek? Hogyan alakul a valóságban a határidők betartása és milyen végeredményt kaphatunk az elvárásainkhoz mérten? Ezekről és még sok más érdekes részletről beszélgetett Pasku István (Pas-Q Bt.) és Gyopár Ferenc (Gyopár 2000 Kft.) Sarkadi Péterrel, a greenfo.hu főszerkesztőjével.

 

A videóra kattintva meghallgathatja a teljes beszélgetést, mindeközben betekintést nyerhet a csarnokok kialakításába!

 

Az epizód meghallgatható a „Zöld Építés” csatorna podcast felületein is!

 

https://open.spotify.com/show/3Yea8Nakp90kGmkZVd4Nhg

franta