május 02 2023 0Comment

Acélcsarnokok élesben: bemutatóterem és raktár Flatrigma csarnokokban

Video podcastunk harmadik részében lapostetős csarnokokat mutatunk, ráadásul két funkcióban!

 

A tapolcai Vetsey Kft. maga is környezetbarát technológiákat alkalmaz, mind kínált termékpalettájában, mind saját üzemeltetésben és mindennapi működésében. A Frisomat könnyűszerkezetes, költség- és energiahatékony megoldásokkal is kiegészíthető épületei így remekül illettek a telephely kialakítási, majd évek múltán a fejlesztési elképzelésekhez.

 

A gazdaságos hűtés- és fűtésrendszerekkel foglalkozó vállalkozás egy hirtelen meghozott döntés mentén tette le voksát a Frisomat építési technológiája mellett, ami Vetsey Roland, a cég egyik tulajdonosának elmondása szerint olyannyira jó döntésnek bizonyult, hogy a jövőben is szívesen valósítanának meg cégünk közreműködésével építkezéssel járó beruházást.

 

De minek köszönhetjük ezt a megtisztelő álláspontot? Milyen igényeket támasztott ügyfelünk egy raktárépület és egy bemutatóterem létrehozásával kapcsolatban? Mennyi ideig tartott az építkezés, hogyan zajlott a tervezési szakasz és mik a működés megkezdése óta szerzett tapasztalatok?

 

A logo-k egyikére kattintva hallgassa meg a teljes beszélgetést a „Zöld Építés” podcast csatornán vagy videós formában YouTube-on!

 

Amennyiben már Önnek is van Frisomat acélcsarnoka, kérjük, az alábbi rövid, 3+4 kérdéses felmérésben ossza meg velünk tapasztalatait és véleményét!

Köszönjük!

 

a FRISOMAT csapata

franta