május 30 2023 0Comment

Ügyfél-elégedettség: volt már a Frisomattal kapcsolata?

Ügyfél-elégedettség: volt már a Frisomattal kapcsolata? Mondja el, mit tapasztalt!

 

Fejlesztéseink megvalósításának egyik irányadó alappillére ügyfeleink véleménye és az ügyfélközpontú gondolkozás kapcsolataink ápolása, gyártás-technológiánk és kivitelezési folyamataink terén. Hisszük, hogy hosszú távon is működőképes, gyors és hatékony megoldásokat úgy tudunk biztosítani partnereinknek és ügyfeleinknek, ha ezen elv mentén végezzük mindennapi munkánkat.

 

Annak a felméréséhez azonban, hogy milyen minőségben sikerül teljesítenünk, ügyfeleink véleményére és őszinteségére van szükségünk!

 

Ha van már megépült Frisomat csarnoka, vagy állt már cégünkkel kapcsolatban, de esetleg csak az ajánlatkérésig jutott el, mondja el most nekünk, mit tapasztalt! Milyen okok és érvek vezették Önt a Frisomathoz és milyennek ítéli meg az általunk nyújtott szolgáltatás színvonalát? Elő az őszinte véleményekkel, számunkra minden visszajelzés fontos!

 

Kérjük, a linkre kattintva, szánjon pár percet ügyfél-elégedettségi felmérésünk 4+3 kérdésére és ossza meg velünk, mennyire volt elégedett munkánkkal, a szakembereink által nyújtott támogatással és mennyire győzte meg a végeredményként megszülető acélcsarnok!

 

A kitöltéshez kattintson IDE.

 

Köszönjük együttműködését! Izgatottan várjuk a véleményeket!

franta