Ön itt van: Főoldal » Építészeknek » Tervezés

Magas minőségű acél

Nem véletlenül dolgozunk CFS, vagyhidegen-formált acéllal. Ez az építési módszer sok előnyt kínál és az évek során a Frisomat által tökéletesítve lett . Ez egyedülálló szereplővé emeli az acél piacon, az egyedülivé, aki képes ezeket az előnyöket nyújtani:

  • Erősebb és könnyebb lighter A követelményeknél is erősebb. A mi vékony és masszív elemeinkkel szélesebbre és magasabbra építhet, mint bárki más - mialatt épülete különösen erős marad. A szállítás és összeállítás szintén felgyorsított.

  • Ellenáll a koróziónak – Minden acél lemez, szelemen és oszlop 275 gramm per négyzetméter cinkbevonattal van galvanizálva . Ez úgy fogja biztosítani évtizedekre az Ön ipari csarnokának ellenálló védelmét a korrózióval szemben, hogy közben megőrzi a szerkezet hajlíthatatlan erejét.

  • Garantált minőség – Minden acél huzal magán viseli az állandó Frisomat minőséget Mindegyik olyan tanúsítvánnyal van ellátva, aminek segítségével pontosan ellenőrizni tudjuk a minőséget és a származási helyet.

  • Rugalmasság és szabad választás– A hidegen hengerelt acélból képesek vagyunk több fajta tartóelemet hajlítani, mindegyiket a saját profilja szerint (C, sigma, Z, stb.). Ily módon képesek vagyunk folyamatosan továbbfejleszteni a CFS-ben és további alkalmazásokkal gazdagítani termékpalettánkat.

  • Gyorsabban– Mi villámgyorsan legyártjuk és felállítjuk épületeinket. A könnyűszerkezetes acél pusztán két szerelőt és egy könnyű, daruval felszerelt teherautót igényel a teljes épület gyors felállításához .