Ön itt van: Főoldal » Építészeknek » Tervezés

Korrekt számítások

Számításokat végezni és tervrajzokat készíteni acél épületeinkhez mindennapi tevékenységünk. Ez megfelelő partnerré emel minket az építészek és a tervező konzultánsok számára a kezdeti számításoktól az utolsó lépésekig. Sőt mi több, Ön számos fontos eszközt is kap:

  • Tanácsadás a tervezéshez – mi biztosítjuk a tanácsadást Önnek, az építésznek az épület teljes szerkezetéhez, egészen az utolsó részletig . Segítséget biztosítunk a metszetekhez, az alapozási tervhez ésaz acél csomópontokhoz. Ez tökéletesen illeszthető más tervekbe is.

  • Az acél kiszámítása – Az acélszerkezet teherbíró kapacitását a legapróbb részletekig megtervezzük az Eurocodes EN1993-1-3 és EN1993-1-5. szabványok szerint. Ez az összetett számítás a mi fő tevékenységünk és specialitásunk: megbízható számítások, szélrácsok, sarokelemek, szelemenek és falmerevítők.

  • Hozzáadott számítások – Szüksége van bármilyen más számításra? Semmi probléma. Mérnökeink boldogan biztosítják Önnek a statikai számításokat acélszerkezetéhez, számítási ellenőrzéseket az összekötő elemekhez, az alapozási reakcióerőkhöz és a technikai dokumentációt az alapozások rögzítéséhez. Ez azt jelenti, hogy az acélszerkezet semmilyen titkot nem jelenthet Önnek.

  • Klimatikus hatás – a mi kiterjedt nemzetközi tapasztalatunk biztosítja Önnek azt a módot, ahogy a klimatikus terhelés kiszámítható (szél, hó, földrengés, homokviharok, vízfelhalmozódás a tetőn, stb.). A mi szakértelmünk Afrikában és Kelet-Európában különösen hasznos ebben a tekintetben.