Ön itt van: Főoldal » Építészeknek » Tervezés

Házon belüli kutató központ

Sokat megteszünk azért, hogy garantáljuk acél ipari épületeink minőségét. Fő szerepet a mi saját kutató központunk játszik ebben:

  • Folyamatos minőségi ellenőrzés- Minden termékünk minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik és hetente végzünk teszteket annak érdekében, hogy ellenőrizzük minden szerkezeti elemünk és összekötő elemeink erősségét. Az EPS szigetelés, összekötve a szendvics panelekkel, stb. hetente mennek át teszteken ( nyújtási, nyomási, 4 pontos hajlíthatósági tesztek).

  • Fejlesztési Központ- A Frisomat Fejlesztési Központban (FIC), számtalan tulajdonságát ellenőrizzük a már meglévő, vagy új termékeinknek ( hajlítási pillanat kapacitás, nyomáspróba és nyújtási tesztek a szigetelés erejéről, stb.) Ezeket tudományos tesztekre alapozzuk, amik modellezik a legextrémebb körülményeket.
    A FIC-ben rendszeresen előjövünk új komponensekkel és alkalmazásokkal, mint amilyen a levédett kúpcsavarunk, vagy az extra széles tolóajtó.

  • Európai akkreditáció- A Frisomat volt az egyik első acélszerkezetes épületeket gyártó cég, amelyik megszerezte az acéliparban gyártók akkreditációját. Ez a CE minősítés egyeztetve a sztenderd EN 1090-1 szabvánnyal jelentenek garanciát épületeink kiválóságára.

  • Külső ellenőrzés- Rendszeresen együttműködünk egy külső speciális ügynökséggel, annak érdekében, hogy új modelljeinket szigorú teszteknek vessük alá előzetesen. Ez lehetővé teszi, hogy fenntartsuk maximális meggyőződésünket a minőséget illetően.

  • Házon belüli ellenőrzés- Megszakítás nélkül szigorú próbáknak vetjük alá saját termékeinket. Ez nem csak a minőséget garantálja, hanem új válaszokat ad a kutatómunka kérdéseire, a tesztekre és a számításokra.