Ön itt van: Főoldal » Építészeknek » Tervezés

Egyedülálló Meccano-stílusú rendszer

Minden Frisomat acél szerkezet ugyanabból a tanúsítvánnyal ellátott sztenderd elemekből épül. Ez az egyedülálló koncepció sok lehetőséget tartogat számunkra az építés során.

  • Minden alkotóelem illik egymáshoz - Minden acél szelemen, oszlop vagy lemez a megfelelő csatlakozási pontokkal van ellátva a megfelelő helyen. Ez azt jelenti, hogy az Ön épülete nagyon rövid idő alatt elkészülhet.

  • Végtelen rugalmasság - A szabvány elemek lehetővé teszik, hogy végtelen számú kombinációt tervezzünk és alkossunk meg. A Frisomat rendszer legjobban egy Meccano készlethez vagy egy nagy doboz Lego-hoz hasonlítható. Azért is boldogok vagyunk, hogy Önnel vállvetve megvalósíthatjuk kreatív és innovatív ötleteit, amiből a mi szerkezeteink és részelemeink is tovább fejlődhetnek .

  • A Frisomat csapat általi felállítás - Két Frisomat szerelőmunkás és egy könnyű teherautóra telepített daru. Ez minden, amire szükségünk van még a legnagyobb épületek felállításához is, köszönhetően a mi ötletes összeillesztési rendszerünknek. A mi építőmunkásaink VCA** [Contractor’s Safety Checklist] tanúsítvánnyal rendelkeznek - így az Ön épülete a legbiztonságosabb körülmények között lesz felállítva.

  • Kulcsrakész állapotban adjuk át- Megrendelő, építész és a Frisomat: ez a teljes építőcsapat. Önnek, mint építésznek nagyon kevés helyszíni feltérképező munkát kell elvégeznie. A mi tapasztalt szerelőink az épületet felállítják és teljesen használatra készen adják át.