Ön itt van: Főoldal » Építészeknek » Tervezés

Belső épületgépészet

A Frisomat mérnökei megtervezik és statikai számításokat adnak az Ön könnyűszerkezetes acél csarnokához. Ők ezt egy szoros bizalmon alapuló kapcsolatban végzik Önnel, az építésszel. Ez lehetővé teszi Önnek, hogy ügyfelének velük együtt egy komplett csomagot kínáljon .

További előnyöket is rejt magában, ha így dolgozik :

  • Gyorsabb - A Frisomat hatalmas, acél épületekről szóló adatbankja minden nap új információkkal gazdagodik . Több ezer lehetőséget számítottunk ki a legapróbb részletekig, ezeket mi azonnal kiadhatjuk. Anélkül, hogy külön említenünk kellene, folyamatosan új szerkezetekkel és a változó helyi előírásoknak megfelelően bővítjük adatbankunkat.

  • Nagyobb sokoldalúság- A saját igényeihez szabott épületet szeretne? Semmi probléma. Itt kerül számításba a mi egyedülálló Meccano rendszerünk. A lehetőségek száma végtelen.

  • Több tudásanyag - A mi magasan képzett mérnökeink, kizárólag a karcsú hidegen hengerelt acél szerkezetekkel foglalkoznak. Ők jól ismerik az alapanyagot, és annak képességeit. Továbbá, mi szoros együttműködésben vagyunk a KU Leuven egyetemmel és a Thomas More Főiskolával a kutatás-fejlesztés érdekében. Mi örömmel leszünk partnerei az Ön kutatási tevékenységének.

  • Az előírásoknak megfelelően- Mi az időjárásból származó terhelést, a helyi előírásoknak megfelelően számítjuk ki, és szorosan követjük az európai és nemzetközi sztenderdeket. Igazi szakértővé emel minket a kiterjedt nemzetközi tapasztalatunk .

  • Saját software - Kizárólag a mi építési rendszerünkhöz lett igazítva a saját fejlesztésű Strengs software alkalmazásunk, Egy külső vizsgálóügynökség által lett hitelesítve és bevizsgálva. Ezt kiegészítve a Solidworks, a nemzetközileg elismert építőipari alkalmazást használjuk, hogy 3D-ben is tudjunk tervezni acél szerkezeteket. Az épületéhez szükséges részletes számítások elvégzéséhez a SCIA software-t használjuk.