Ön itt van: Főoldal » Tíz különböző típus » Kezdőlap

Omega

Íves acélszerkezet raktárépület céljára, akár ideiglenes épületként is !

  • Méretválaszték – Az Omega csarnokok fesztávolsága 7,6-tól 15 méterig terjedhet, a maximális magasságuk 5,5 méter - Ön dönti el a paramétereket.
  • Sokféle felhasználási lehetőség – Az Omega típusú csarnok egyszerű szerkezete és burkolata olcsó, gyors kivitelezést tesz lehetővé, így különösen alkalmas mezőgazdasági tárolóépület, repülőgéphangár, vagy raktárépület céljára.
  • Igényei szerinti egyedi kialakításra is van lehetőség – Szeretne egy világos csarnokot? vagy egy széles kaput? Nem probléma: Az Omega csarnok esetén ezek és még néhány további részlet, például szellőzés, antikondenzációs bevonat az Ön igényei szerint választhatóak.

A Frisomat acél raktárépületei nagyon gyorsan felépíthetők. Sőt, az Ön Omega csarnoka szükség esetén gond nélkül lebontható, és más helyen újra felépíthető.

Válassza ki az Önnek megfelelő kaput »
Különleges acél burkolat »
Átlátszó burkoló lemezek »
Praktikus kiegészítők »
Az Omega szilárd alapokon áll. »

Válassza ki az Önnek megfelelő kaput

Nyíló kapuk

Amennyiben nem a tolókapu a megfelelő, Omega csarnokára kétszárnyú nyíló- de akár fejfölé nyíló ipari kaput is beépítünk. A beépítés a legnagyobb gondossággal történik, és a kapu pontosan illeszkedni fog az acélszerkezethez, hiszen azt saját szerelőink építik be. A kapu színe a burkolat színétől eltérő is lehet, amit szintén Ön választhat meg.

Maximális szélesség

A nyíló vagy tolóajtó méretei szabadon választhatók. Lehet csaknem olyan széles, mint a csarnok maga, így a mezőgazdasági gépek vagy repülőgépek kényelmesen tudnak be és kihajtani, illetve könnyebb a hosszú anyagok beszállítása is.

Különleges acél burkolat

Az íves szerkezetű, Omega csarnok szélessége 15 méter is lehet.

Az Omega volt a Frisomat legelső csarnoktípusa, ami már akkor megelőzte korát. Az íves szerkezet fesztávolsága akár 15 méter is lehet, és 5,5 méter magas. Ez megfelelő méretű, fedett rakterületet biztosít Önnek, nagyon gazdaságos áron.

 

Magas minőségű HSS acél

Omega raktárépületének burkolata kiváló minőségű acélból készül, ami képes ellenállni a legzordabb időjárási körülményeknek is. Korrózió, eső, jégeső, napsütés.: az Omega csarnok burkolata mindezeknek áthatolhatatlan akadályt jelent.

 

Acél oszlopok és fa szelemenek

Az acél burkolatot megfelelően méretezett, íves acél főtartók támasztják alá, melyek acélzártszelvényből és T erősítőbordákból állnak. Ez a szerkezet egyesíti a stabilitást a gyors kivitelezéssel - pontosan úgy, ahogy Ön szeretné.

Átlátszó burkoló lemezek

Nappali fény a raktárépületben

Természetesen szeretné, hogy raktárépülete vagy tárolója világos és barátságos legyen. Mindehhez nem kell feltétlenül elektromos energia. Néhány fényáteresztő panel beépítésével nappal, energiafelhasználás nélkül beengedheti a napfényt a csarnokába. A természetes fény ráadásul jóval kellemesebb hatású.

Tökéletes illesztések

A tetővilágító burkolatot is mi építjük be Önnek acélszerkezetes raktárépületének kivitelezése során. Ezekez is mi gyártjuk és készítjük elő már a gyártás során, hogy a helyszínen minél pontosabban és gyorsabban beépíthetők legyenek.

Praktikus kiegészítők

Kapuk és ajtók, ahová Ön szeretné

Általában az Omega raktárépületen csak egy tolókapu van beépítve, az egyik végfalon, de természetesen ez nem csak így lehet. További tolókapk szerelhetők fel, akár az íves, hosszanti oldalra is, beépíthetők személybejárók a tolókapu egyik szárnyába vagy esetleg a másik végfalra. Ez teljesen az Ön döntése.

Teljesíthetetlen kérés nem létezik

Az Omega a legsokoldalúbb, legolcsóbb, legjobban kihasználható raktárépület a könnyűszerkezetes csarnokok világában. Maximálisan figyelembe vesszük az Ön igényeit épülete tervezésénél: a bőséges belső terület megadja a szabadságot ahhoz, hogy olyanná alakítsa raktárépületét, amilyennek csak szeretné.

Az Omega szilárd alapokon áll.

Beton alapozás

Acél lemezalapra, sávalapra, lábazatra, de akár támfalra is felépítjük Omega raktárépületét. Az acél tartószerkezetet horgonycsavarokkal rögzítjük az alapozáshoz. Igény esetén mi is elkészítjük Önnek az alapozást, a vasbeton lábazatot, vagy lemezalapot. A rögzítőcsavarokat nem kell előre beépíteni a beton alapokba, azok utólagos lefúrással helyezhetők el, szükség esetén, a nagyobb szilárdság érdekében a betonba beragasztva.

 

Mozgatható, mégis szilárd

Az Omega legnagyobb előnye a rugalmassága. Szeretné pár éven vagy hónapon belül a telke másik részébe áthelyezni raktárépületét? Nem probléma: Épülete sérülésmentesen lebontható, lecsavarozható a beton alapról, és máshol ugyanolyan minőségben, újra felépíthető. Az épület állékonysága sem csökken ezzel.