Ön itt van: Főoldal » Tíz különböző típus » Kezdőlap

Flatro

Szuper-erős ipari épület, rácsos acélszerkezetből, lapos tetővel.

  • Rácsostartós lapostető– A Flatro speciálisan megerősített rácsos tetőszerkezetének köszönhetően a csarnok különösen erős és stabil lesz.
  • Kivételes szélesség– 30 méteres fesztávolságával a Flatro bármely ipari felhasználási célra megfelelő választás.
  • Tökéletes részletekAlakítsa ki saját igényeinek megfelelőn, hőszigetelt kivitelű acélszerkezetes épületét, például elegáns burkolattal, különleges nyílászárókkal, vagy tetővilágítók és szintosztó födém beépítésével

A Flatro egy tökéletes bemutatóterem, irodaépület vagy nagy méretű gyártóüzem. Akár már két Frisomat szerelő, szinte észrevétlenül felépíti raktárépületét.

Acél és beton: egy győztes kombináció »
Erős acél főtartó oszlopok »
Kiváló minőségű csomóponti elemek »
Erős gerinccsomóponti elem »
Erős szélrácsok »
Acél csarnokának hőszigetelési módja. »
Horganyzott acél tetőszerkezet »
A nappali fény érdekében építsen be tető-világítókat ! »
Acél ereszcsatornák és csapadékvíz-elvezető rendszer »
Tűzvédelem »
A homlokzatok burkolata »
Szekcionált kapu »

Acél és beton: egy győztes kombináció

Előre elkészített vasbeton pontalapok.

Az Ön acélszerkezetes ipari épülete szilárd és tartós, hiszen erős alapokon nyugszik. Az előre megépített monolit, vasbeton alapozás pontosan az Ön csarnokának méretére készül, biztosítva a stabilitást és szilárdságot.

További lehetőségként, betonpadlót vagy lábazati gerendát építhet be.

További lehetőség, hogy csarnokát vasbeton lemezalapra építsük fel. Ebben az esetben az acél menetes szárakat előre beépítjük a lemezalapba.

Bármilyen alapozás lehetséges

Az építési terület nem egyenletes? Vagy nem vízszintes? Mi olyan alapozást tervezünk és építünk Önnek, ami minden terep-körülménynek megfelel.

Erős acél főtartó oszlopok

Acél főtartó oszlopok 8 méteres magassággal

A Flatro csarnok minimális magassága 4 méter, a maximális 8 méter. Ezt a magasságot különösen erős, kettős szigma profilokból készülő, acél főtartó oszlopokkal érjük el. Ez az építési rendszer garantálja, hogy az Ön csarnoka a legzordabb időjárási körülményeknek is ellenáll.

Rácsos tartós tetőszerkezet

A lapostetős csarnokok között a Flatro biztosítja a legnagyobb fesztávolságot 30 méteres szélességével. A nagy fesztávolság érdekében a rácsos tetőtartót a gerinc mentén további szerkezettel erősítettük meg

Magas minőségű acél

Minden egyes acél oszlop magas minőségű, hidegen hengerelt, horganyzott, HSS acélból készül. A szerkezet gyártását és előszerelését saját üzemünkben végezzük, így a helyszíni szerelés nagyon rövid időt vesz igénybe.

Kiváló minőségű csomóponti elemek

Extra erős csomóponti elemek

A rácsos tetőtartóra, szelemen-támasztó fülezésen keresztül, csavaros kötésekkel csatlakoznak a tető-szelemenek, A csomóponti elemeket szintén saját szakembereink gyártják. Így biztosak lehetünk a csomóponti elemek tökéletes illeszkedésében.

Magas minőségű acél

Az Ön Flatro épületének csomópontjait ugyanabból az acélból gyártjuk, mint csarnokának más szerkezeti elemeit. A fém építőjáték jellegű összeszerelési mód azt jelenti, hogy a főtartó oszlopok, a rácsos tartó profiljai, a csomóponti elemek, valamint a szelemenek oly mértékben vannak előregyártva, hogy a helyszínen azonnal összeszerelhetők.

Bővítésre készen

Flatro csarnoka olyan hosszú lehet, amilyet csak szeretne. Persze ez akár több lépcsőben is történhet. Szerepel az Ön terveiben, hogy később meghosszabbítja épületét? Amennyiben igen, ennek megfelelő csomóponti elemeket is gyártunk. További főtartók beépítésével, hosszirányban bővíteni csarnokát egyszerű rutinfeladat számunkra és ehhez nem kell a meglévő csarnokon módosítani.

Erős gerinccsomóponti elem

A maximális fesztávolság 30 méteres lehet

A Flatro teteje teljesen vízszintesnek tűnik, de nem az. Köszönhetően az enyhe lejtésnek, a 30 méteres szélesség esetén sem okoz gondot a csapadékvíz szakszerű elvezetése. ,

A gerincelem mint az épület csúcsa.

Az acél tetőgerendák a csarnok közepén egy előre-gyártott gerincelemen csatlakoznak egymáshoz. Ez az előregyártott szerkezeti elem is saját üzemünkben készül az összes szükséges furattal és csatlakozással, annak érdekében, hogy a helyszínen könnyen és azonnal beépíthető legyen.

Erős szélrácsok

Extra szilárdság szélrács merevítések beépítésével.

Egy olyan épület, amely 8 méter magas, 30 méter széles, és nem ritkán ötven méter hosszú, komolyan ki van téve a szél erejének. Azért, hogy tovább szilárdítsuk épületét, szélrácsokat építünk a tetőszerkezetbe és az oldalfalba. A szél elleni merevítés állandó, standard tartozéka az Ön Flatro épületének.

Diszkréten megbúvó szélrácsok.

A szélrács merevítések közvetlenül a vázszerkezethez vannak rögzítve, mint ahogy az ipari épületek esetében szokásos. Minden általunk gyártott és beépített szélrács rúd vagy kábel, ugyanabból a magas minőségű acélból készül, mint csarnokának többi szerkezeti eleme.

Acél csarnokának hőszigetelési módja.

A csarnokba nem való kondenzáció de a hideg sem mindig jön jól.

Megfelelő burkolatok megválasztásával az Ön acélszerkezetes ipari csarnoka könnyedén megfelel ezeknek a kívánalmaknak. Sőt, mi több: megfelelően megtervezett és kivitelezett szigeteléssel egyáltalán nem fogja észrevenni a kinti hideget vagy meleget. Optimális hőmérséklet tartható fenn, amivel megelőzhető a pára- lecsapódás is.

Kőzet- vagy üveggyapot paplan, vagy szendvicspanelek

Engedjük Önt kiválasztani, Flatro épületének hőszigetelési módját. A kőzetgyapot és az üveggyapot valamivel olcsóbb lehet, ám a szendvicspanelekkel magasabb hőszigetelési érték érhető el. A hőszigetelés jellegétől függetlenül Gyárunkban előkészítjük a hőszigetelő anyagot illetve a szendvics-paneleket, majd kiszállítás után gyorsan és szakszerűen felszereljük. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség külső beszállítóra szigetelő anyagainak tekintetében sem.

Horganyzott acél tetőszerkezet

Lapos-tetős acélszerkezet

Az épület tetejének lejtése 1,72 fokos, ami tökéletesen laposnak tűnik. Az Ön acélszerkezetes csarnoka ez által különösen modern és stílusos megjelenésű lesz. Az épület szerkezete a lapos tetővel többféle felhasználásra teszi alkalmassá a Flatro-t: A bemutatóteremtől az irodákig, vagy gyártóüzemtől a szervizig, bármely ipari célra.

 

Trapéz profilú acél lemezek

Flatro épületének vázszerkezete hidegen hengerelt, horganyzott HSS acélból készül, ami különösen erős, könnyű és ellenáll a rozsdásodásnak. A lapostetős burkolat részét képző magas-bordás trapézlemezek színe fehér ( RAL 9002). A magas-bordás trapézlemez tetejére kemény, lépésálló hab szigetelő panelek kerülnek, majd PVC vagy gumi bevonatot melegítenek rá. Íly módon a csarnok lapos tetejének vízállósága garantált.

A nappali fény érdekében építsen be tető-világítókat !

Természetes napfény a tetőn keresztül

Ön a Flatro típust bemutatóteremként vagy irodaépületként szeretné használni? Akkor sok természetes fényre van szüksége. A fény bejut az ablakokon vagy a kirakatüvegen át, de a legjobb megoldás a tető-bevilágítók felszerelése.

Ön szabadon dönthet

Azt szeretné, hogy Flatro épülete ússzon a napfényben? Akkor szereltessen fel tetővilágítást a gerincelem mentén az épület teljes hosszában. Esetleg néhány meghatározott ponton szeretne csak fényáteresztő paneleket felszerelni? Többféle variáció lehetséges.

Acél ereszcsatornák és csapadékvíz-elvezető rendszer

Tökéletes vízelvezetés

A Flatro épülete teljesen laposnak látszik, de nem az. A minimális 1,72 fokos tetőlejtés elegendő a hatékony olvadó hó és esővíz levezetésre - még akkor is, ha az időjárás valóban zord odakint.

Acél ereszcsatornák és levezető csövek.

A vízszintes ereszcsatornák valamint a függőleges levezető csövek tökéletesen illeszkednek a szerkezethez. Ugyanazt a hidegen hengerelt, magas minőségű HSS acélt használjuk és ugyanabban a színben készítjük el ezeket, mint a tető- vagy a falburkolatokat. természetesen a csatornarendszer szintén előregyártva készül, azonnali beépítést lehetővé téve ezzel. Esetleg szeretne más színű csatornát vagy levezető csöveket, úgy hogy kontrasztot képezzen az épület színével? Nem probléma!

Tűzvédelem

Mindenben megfelel az építési előírásoknak

Minden egyes csarnokunkhoz külön tűzvédelmi tervet készítünk, így nem jelent gondot az építési engedély beszerzése. Ha tűzvédelemről van szó, csarnokaink kialakítása garantálja a maximális biztonságot. Épületeink megfelelnek az érvényes és hatályos tűzvédelmi előírásoknak.

Füstelvezető kupolák a szabad légáramlás érdekében.

Flatro raktárépületéből a füst és egyéb káros gázok szabadon eltávoznak a tetőbe beépített füstelvezető kupolákon át. Saját szerelőink építik be csarnokába a füstelvezető kupolákat is, így Önnek nem kell azokat más beszállítótól megrendelnie.

A homlokzatok burkolata

Akkor, amekkorát csak szeretne.

A Flatro épületek maximálisan 30 méter szélesek és 8 méter magasak lehetnek. A hosszúságot Ön teljesen szabadon választhatja meg. Az sem probléma ha néhány év múlva meg szeretné hosszabbítani épületét. Ezt anélkül teheti meg, hogy drasztikusan át kellene alakítani a már meglévő acélszerkezetet.

Acél homlokzatburkolat

A legmagasabb minőségű, horganyzott HSS acélból gyártjuk csarnokát amit a legnevesebb beszállítóktól szerzünk be, akik ezt kizárólag a Frisomat épületeinek acélszerkezetéhez gyártják. Acél trapézlemezeink méretre gyártva készülnek gyártósorainkon, azonnali beépítésre készen.

A színt Ön szabadon megválaszthatja

A Frisomat acél épületeinek burkolata 15 féle RAL színben érhető el. Opcionálisan fa- és üvegfalakat is rendelhet. A Flatro csarnokát akár nyitott színként, homlokzatburkolatok nélkül is megépíttetheti.

Szekcionált kapu

Kis- vagy nagyméretű kapuk?

A kérdés nem az,hogyszeretne-e egy kaput a csarnokára hanem, hogy az mekkoralegyen. Egy személybejáró elegendő Önnek? Esetleg szeretne egy olyan szélességű kaput, amin akár repülőgépek is képesek ki- és behajtani? Ezt az igényt extra széles kapuk beépítésével tudjuk kielégíteni.

Szekcionált kapu vagy tolókapu?

Egy acél tolóajtó kielégítené igényeit? Amennyiben igen, mi azt az épülete összeszerelése során, a többi szerkezeti elemmel együtt építjük be. Vagy egy szekcionált kaput szeretne Flatro épületébe? Ebben az esetben kialakítjuk a kapu acél fogadószerkezetét, így a kaput egyszerűen csak fel kell csavarozni a helyére.