Ön itt van: Főoldal » Tíz különböző típus » Kezdőlap

Flatrigma

Modern ipari épületek lapos tetővel.

  • Stílusos lapos tető – A minimális:1.72,°-os hajlásszögű tetővel az Ön épülete korhű, modern és elegáns megjelenésű lesz.
  • Több mint egy ipari épület – Az Ön Flatrigma épülete tökéletesen alkalmas bemutatóteremnek, gyártócsarnoknak, irodaépületnek stb.
  • Maximális tér – Az akár nyolc méteres oldalfal magasságot is elérő Flatrigma raktárépületbe, egy beépített szintosztó födémmel, részben vagy a teljes alapterületen, két szintet alakíthat ki, a felső szinten irodákkal

A Flatrigma acélszerkezetes csarnokot, egy könnyű daru segítségével, akár már két szerelő is gyorsan felépíti Önnek.

Tetszőleges alapozással »
Acél főtartó oszlopok akár nyolc méteres magassággal. »
Acél csomóponti elemek »
Acél gerinc-csomópont »
Acél szélrécsok »
Magas minőségű hőszigetelés »
Tető burkolat »
Tetővilágítás »
Ereszcsatorna »
Kiegészítők »
Tűzvédelem »
Acél homlokzatburkolat »
Szekcionált ipari kapu »

Tetszőleges alapozással

Monolit vasbeton alaptestek.

Flatrigma épületének tartóoszlopait előre elkészített, vasbeton pontalapokhoz rögzítjük. Az alaptestekbe előre beépítjük a főtartó oszlopok rögzítéséhez szükséges horgonycsavarokat, így csarnoka gyorsan és pontosan felépíthető.

Vasbeton lemezalap vagy sávalap

A helyszínen már kész alapozás található? Így is jó ! Ebben az esetben belefúrunk a meglévő sáv- vagy lemezalapba és speciális műgyantával beragasztott horgonycsavarokkal rögzítjük a csarnokot.

Acél főtartó oszlopok akár nyolc méteres magassággal.

Oszlopok magas minőségű acélból

A Flatrigma csarnokok esetén, akár ipari csarnokról, akár bemutatóteremről van szó, az acélszerkezet legfontosabb elemei a főtartó oszlopok. A Frisomat mindig kiváló minőségű, horganyzott HSS acélt használ, 20 mikron vastagságú cink bevonattal. Így garantáljuk Önnek az acélszerkezet folyamatos kiváló minőségét.

Egészen nyolc méteres magasságig

A Flatrigma egy lapostetős csarnok. Ön saját maga választhatja ki a kívánt magasságot: négytől nyolc méteres magasságig. Ez teszi a Flatrigma csarnokot széles körben használható épületté. Alkalmas például irodaépületek, ipari csarnoknak, üzem- vagy raktárcsarnoknak, de leginkább bemutatótermek, autószalonnak.

Használja ki maximálisan a magasságot

Egyáltalán nem jelent problémát szintosztó födémet beépíteni egy tágas Flatrigma csarnokba. Különleges, száraz padlós szintosztófödém rendszerünkkel, két szinten is kihasználhatja Flatrigma épületét.

Acél csomóponti elemek

Kivételesen stabil

Az acél épület legfontosabb jellemzői a szilárdság és a stabilitás. Ez a Flatrigmánál sincs másképp. Annak érdekében, hogy az Ön bemutatóterme vagy egyéb ipari épülete statikailag megfelelően stabil legyen, a teljes vázszerkezet, a függőleges oszlopok, valamint a vízszintes gerendák és szelemenek egyaránt, nagy szilárdságú acélból készülnek.

Szereléshez készen

A teljes vázszerkezethez hasonlóan, Flatrigma raktárépületének acél csomóponti elemeit saját üzemünkben gyártjuk. Ellátjuk őket a szükséges furatokkal, csatlakozó elemekkel és szelemen támaszokkal, így azonnali szerelésre késze szállíthatók a helyszínre. Így akár már két Frisomat szerelő is villámgyorsan képes összeszerelni csarnokát.

Acél gerinc-csomópont

A maximális fesztávolság 20 méter lehet

A lapostetős Flatrigma teteje sem teljesen vízszintes. Ez szándékosan van így. Csapadékvíz elvezetés szempontjából az 1,72 fokos tetőlejtés ideális. Az egészen minimális dőlésszöghöz 20 méteres maximális szélesség társul.

A tetőgerinc csomópont, mint "zárókő"

Az acél tetőgerendák előregyártott gerinc csomóponti elemekkel összecsavarozva találkoznak a csarnok közepén. A gerinc csomópontok ugyanúgy saját üzemünkben előregyártva készülnek, a szükséges furatokkal, fülezéssel, csatlakozó elemekkel ellátva.

Acél szélrécsok

Zord időjárás? Nem probléma

Flatrigma acélszerkezet és burkolatok magas szintű korrózióvédelme minden esetben időálló. Az épület hosszirányú merevségét gondosan megtervezett, nagy szilárdságú, beépített szélrácsok biztosítják. Ezeknek köszönhetően a Flatrigma épület a viharos széllökéseknek is képes ellenállni.

A szélrács merevítés sztenderd alkotórésze Flatrigma épületének.

Tökéletes illeszkedés

A szélrácsok is ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szerkezet többi eleme. Biztosítva, hogy a szél elleni merevítés tökéletesen illeszkedjen a Flatrigma épületébe.

Magas minőségű hőszigetelés

Folyamatosan jó hőmérséklet

Szeretné ügyfeleit, látogatóit vagy dolgozóit kellemes légkörben fogadni ? Ehhez elsősorban kellemes hőmérsékletre van szükség. nem túl melegre, de nem is túl hidegre. Ehhez többféle hőszigetelést tudunk Önnek ajánlani.

Válassza ki épülete szigetelését

Többféle típusú szigetelési lehetőséget kínálunk Flatrigma csarnokához. Alacsonyabb fűtési igény esetén üveggyapotos falkazettákat ajánlunk. Azonban a szendvicspanelek sokkal hatékonyabbak és modernebbek, de a választás Önön múlik.

Tető burkolat

Modern megjelenés

A Flatrigma épületének teteje majdnem lapos. Az tető lejtésszöge 1.72 fok, ami majdnem vízszintes tetőt jelent, ennek köszönhetően az Ön lapostetős csarnoka megfelelő stabilitású, korhű, modern megjelenésű, és kiválóan megfelel bemutatóteremnek, autószalonnak vagy irodaépületnek, de egy modern gyártóüzem is berendezhető benne.

 

Magasbordás acéllemez a tetőn

A horganyzott, műanyag bevonatos, magasbordás trapézlemez színe standard kivitelben RAL 9002 szürkésfehér. A magasbordás lemez tetejére polisztirén hőszigetelő táblák kerülnek. Majd az erre kerülő PVC bevonat teljesen vízállóvá és időtállóvá teszi. Természetesen kérhet tetővilágító sávokat - melyek közel nappali fényt biztosítanak.

 

Előregyártott acél burkolólemezek

Az acél burkolólemezeket szintén antwerpeni gyárunkban, pontos méretre szabva gyártjuk, így a helyszíni szerelés nagyban felgyorsul. A Frisomat egyedülálló Meccano szerelési módszere biztosítja, hogy épületét akár már két jól képzett szerelő, egy könnyű daru segítségével, felépítse

Tetővilágítás

Engedje be a nappali fényt !

Szeretné a Flatrigma csarnokot bemutatóteremnek használni? Szeretné járműveit vagy más termékeit kiállítani? Ehhez annyi fényt kell beengedni a csarnokba, amennyi csak lehetséges, ami megvalósítható nagy felületű, homlokzati kirakatok vagy tető-felülvilágítók beépítésével. ,

Ön elképzeli, mi azonnal beépítéjük

Így Önnek mindössze csak egy beszállítóra, a Frisomatra van szüksége ahhoz, hogy kompletten felépítse Flatrigma csarnokát. A Frisomat nem csak az acélszerkezetet és a burkolatot, de a bevilágítókat és a portálüvegeket is. Így gyorsan, hatékonyan és garantált a minőségben építkezhet.

Ereszcsatorna

Acél ereszcsatorna rendszer

Az ereszcsatornákat és levezető-csöveket mind ugyanabból a hidegen hengerelt, horganyzott HSS acélból készítjük, mint csarnok többi szerkezeti elemét. Ráadásul a színt is Ön választhatja ki. Ez azt jelenti, hogy a levezető csövek nem ütnek el épület színétől, így az megőrizi letisztult, modern külső megjelenését.

De, ha Ön mégis eltérő színben képzeli el az ereszcsatornát? Ez sem probléma!

Átgondolt koncepció

Az Ön Flatrigma épületének teteje teljesen lapostetőnek tűnik, de mégsem az. A 1.72 fokos tetőlejtés garantálja a biztonságos esővíz-levezetést. A Flatrigma csapadékvíz elvezető rendszerét mérnökeink pontosan úgy fejlesztették, hogy az a lehető legjobban elvezesse az esővizet.

Kiegészítők

Ön szabadon és rugalmasan választhat.

Megválaszthatja, hogy épületéhez milyen egyéb kiegészítőket szeretne. ablakokat, automata kapukat, tolókapukat, vagy személy-bejárókat Esetleg szintosztó födémet? Vagy fából készülő homlokzati paneleket? A Flatrigma garantálja a maximális rugalmasságot, hogy Ön pontosan azt építse, amire szüksége van.

Szerelje fel acélszerkezetes Flatrigma csarnokát, amivel csak szeretné

Ez természetesen attól függ, hogy Ön milyen tevékenységet folytat és mire szeretné csarnokát használni. A csarnokot az Ön elképzelésének és ötleteinek megfelelően tervezzük meg.

Tűzvédelem

Tűz esetén? Semmi ok pánikra!

Ahogyan Ön is ellátja csarnokát a szükséges tűzvédelmi berendezésekkel. A tűzbiztonság nálunk is elsődleges szempont. Az acélszerkezet oly módon van kialakítva, hogy a szükséges hő- és füstelvezető kupolák beépíthetők legyenek. Ezeken nem csak a füst távozik, de csökkenti az acélszerkezet túlmelegedését, ami a stabilitás elvesztéséhez vezetne.

Acélszerkezetes csarnokaink megfelelnek az érvényben lévő szigorú tűzvédelmi előírásoknak.

Létezik olyan szendvicspanel, melynek nem csak hőszigetelő, de tűzbiztonsági szerepe is van.

A kőzetgyapotos vagy egyéb, speciális habbal töltött szendvicspanelek, amellett, hogy szigetelik épületét, megakadályozzák a tűz továbbterjedését is. Menekülő ajtók beépítésével, a menekülő utak előírás-szerű megtervezésével biztosíthatja a bennlévők biztonságos kijutását az épületből.

Acél homlokzatburkolat

Acél trapézlemezek.

A Flatrigma csarnok burkolata, az acélszerkezethez hasonlóan, hidegen hengerelt, horganyzott, magas minőségű HSS acélból készülnek, melyet szintén saját üzemünkben gyártunk.

Acél vagy fa?

A Flatrigma épületek homlokzatainak acél trapézlemez burkolata 15 féle RAL színben készül. Amennyiben egyedi, különleges megjelenésű csarnokot szeretne a burkolatok anyaga lehet fa vagy üveg is. Igény esetén nyitott homlokzatokkal is megépítheti Flatrigma csarnokát, így egy nyitott tároló színt kap, mely alatt gépeit vagy termékeit tárolhatja.

Mindezt széles méretválasztékban.

A Flatrigma csarnok maximális szélessége 20 méter lehet, de két vagy több épületet is egymás mellé építhet úgy, hogy az összeépítéseknél csak egy közös oszlopsor fut. Szeretné csarnokát a jövőben hosszirányban bővíteni? Ezt is megteheti. Ebben az esetben a már meglévő szerkezeten nem kell módosítani !

Szekcionált ipari kapu

Szekcionált kapu vagy tolóajtó

Szeretne egy acél tolókaput? Vagy inkább egy teljesen automata ipari szekcionált kaput ? Vagy néhány további személybejárót? Ön kiválasztja, mi megépítjük.

Egy nagy kapu vagy egy kis kapu?

A Flatrigma csarnok acélszerkezete bármilyen méretű és kialakítású nyílászáró beépítését lehetővé teszi. Mérnökeink pontosan megtervezik fogadószerkezetet és a beépítés módját annak érdekében, hogy a szerkezet megőrizze statikai stabilitását.