Ön itt van: Főoldal » Tíz különböző típus » Kezdőlap

Delta

Az Ön költségbarát acélszerkezetes raktárépülete.

  • Hagyományos nyeregtető - A 22 fokos tető jellegzetes ipari megjelenést kölcsönöz raktárépületének.
  • Értéket a pénzéért - Delta raktárépülete a leggyorsabb és legolcsóbb módja annak, hogy egy nyeregtetős csarnokkal bővítse raktárkapacitását.
  • Erős acélprofilok - Delta raktárépületének minden eleme a legmagasabb minőségű HSS acélból készül.

A Delta egy olyan acélszerkezetes csarnok, melyet számtalan célra használhat. istálló, raktár, mezőgazdasági tároló de akár ideiglenes épületként is.

Tetőgerinc csomópont »
Acél tetőburkolat »
Fényáteresztő panelek »
Szilárd alapozás »
Acél oszlopok »
Előregyártott csomóponti elemek »
A szélrács merevítés hosszirányú stabilitást eredményez »
Ereszcsatorna és levezető csövek egyaránt acélból »
Kiegészítők »
Tűzvédelem »
Homlokzat burkolat »
Kapu »

Tetőgerinc csomópont

22 fokos nyeregtető

Az Ön acélszerkezetes műhelye hagyományos, 22 fokos nyeregtetővel rendelkezik, ami modern megjelenést kölcsönöz épületének.

Szilárd gerincelem

A tetőgerendák középen, egy előregyártott gerinccsomóponti elemen, pontosan illeszkednek. Csarnoka legmagasabb pontja a tetőgerinc, melynek csomóponti elemét, üzemünkben előre gyártva szállítjuk a helyszínre. A csomóponti elem ugyanazokból a C-profilokből készül, mint épületének többi része. Az előregyártott elemekkel garantáljuk a gyorsaságot mind a gyártás mind a kivitelezés során, továbbá biztosítjuk ipari csarnoka különleges szilárdságát is.

Acél tetőburkolat

Maximális fesztávolság 15 méter.

Delta épülete maximálisan 15 méter széles lehet. Raktárának minimális szélessége 7,5 méter. Egyaránt alkalmas műhelynek, raktárnak vagy ideiglenes tárolóépületnek.

Hidegen hengerelt acél tetőburkolat

A Delta csarnok tetőburkolata a legmagasabb minőségű HSS acélból, méretre vágva készül, saját gyárunkban. Minden szerkezeti eleme pontosan illeszkedik egymáshoz, szerelőink villámgyorsan elvégzik az összeszerelést.

A színt Ön választhatja meg

A mezőgazdaságban a zöld szín nagyon népszerű, istállók vagy gabonatárolók esetében is. De csarnokának nem kell feltétlenül zöldnek lennie. Ön 15 féle RAL színből választhat. Sőt, akár többszínű is lehet mezőgazdasági tárolója.

Fényáteresztő panelek

Engedje be a napfényt

Műhelyként, vagy üzletként szeretné Delta csarnokát használni? Ha igen, a belső természetes fény fontos lehet. A tetővilágítás nagyon hasznos egy raktárépületben is.

 

Válassza ki Ön, hogyan szeretné a napfényt bejuttatni !

A Delta csarnokok könnyen variálhatók. Bevilágtó paneleket szeretne a tetőre? Természetesen lehet olyan eset, amikor nincs szükség fényáteresztő burkolatra sem a tetőn sem a falakon. Bármit megoldunk. A bevilágító panelek a Delta csarnokok állandó tartozékai. A beépítés helyét Ön szabadon megválaszthatja.

 

A stabilitás garantált

A bevilágító lemezek semmilyen hatással nincsenek a szerkezet stabilitására. Mérnökeink minden esetben szilárd, stabil acélszerkezetet terveznek Önnek, függetlenül a bevilágítók vagy egyéb nyílászárók méretétől és számától.

Szilárd alapozás

Építsen ott, ahol csak szeretne

A Delta típusú mezőgazdasági raktárépületek bárhol felépíthetők. Az Ön Delta csarnokának legegyszerűbb alapozási módja a vasbeton lemezalap, mellyel a terület egyenetlenségei is kiegyenlíthetők.

Acél és beton = sziklaszilárdság

Acélszerkezetét tökéletesen lehorgonyozzuk a vasbeton lemez-, sáv-, vagy pontalapokhoz. A csarnokkal együtt elkészítjük Önnek, az adott helyzetben legoptimálisabb alapozást is. Már kész betonozott terület vagy meglévő sávalap van a helyszínen? Ez sem probléma, ebben az esetben a meglévő betonra rögzítjuk csarnokát, utólagosan befúrt horgonycsavarokkal.

Tökéletesen előkészített

Acélszerkezetes csarnokának összeszerelését megelőzően, az összes szükséges rögzítő csavart beépítjük az alapokba. Ez egyszerűsíti és felgyorsítja épületének felépítését.

Acél oszlopok

Oldalfal magasság 2,5-től 5 méterig

A Delta csarnok oldalai akár 5 méter magasak is lehetnek, de a magas tető miatt a használható belmagasság sokkal nagyobb. Jelentős mennyiségű árut tud tárolni a 22 fokos nyeregtető alatt.

A legmagasabb minőségű acél

Delta épületének főtartói kemény, hidegen hengerelt, HSS acél profilokból állnak, melyek egyesítik az erőt és a könnyedséget. Minden egyes horganyzott acél profil négyzetméterenként 275 g cinkkel van bevonva, ami 20 mikron vastagságot jelent. Ez a sztenderd bevonat megvéd a korrózió és az UV sugárzás ellen.

Előregyártott csomóponti elemek

 

Delta raktárépületének minden egyes szerkezeti eleme előregyártott, a helyszínen gyorsan összeszerelhető. A csomóponti elemek jelentik az összeköttetést a teherhordó oszlopok és tetőgerendák között. A helyszínen csak a szerkezet összecsavarozását kell elvégezni, ami jelentősen lerövidíti a kivitelezési időt.

 

Horganyzott acél

Delta csarnoka ugyanúgy hidegen hengerelt, horganyzott acél profilokból készül mint az általunk gyártott összes többi csarnok. Ez magas minőséget és tetszetős, modern külsőt eredményez.

 

Készen az azonnali összeszerelésre

Hiszen Ön sem szeretne sok időt elvesztegetni műhelyének vagy raktárépületének felépítésével. Jelentősen lecsökkentjük a szerelési időt azzal, hogy a szerkezeti elemek előregyártva, furatolva, a szükséges csomópontokkal és szelementámaszokkal együtt szállítjuk a helyszínre. Ez azt jelenti hogy az acélszerkezet villámgyorsan és kiváló pontossággal összeszerelhető.

A szélrács merevítés hosszirányú stabilitást eredményez

Könnyű mégis szilárd

A hidegen hengerelt acélból készülő C-profilok használatával Delta csarnoka légiesen könnyű ugyanakkor acélosan szilárd lesz. A könnyű anyagok használatával szállítási és szerelési időt takarítunk meg. A szilárdságból semilyen áron nem engedünk. Delta épülete stabil, biztonságos és megfelel minden építési előírásnak.

Különleges stabilitás szélrácsokkal

Nagyobb magasságú raktárépületeknél a szél komoly terhelést jelent az acélszerkezetre nézve. Mi garantáljuk, hogy épülete a legzordabb viharok alkalmával is a helyén marad azzal, hogy szélrácsokat építünk be acélszerkezets csarnokának oldalába és a tetőszerkezetbe . A szélrácsok állandó tartozékai az Ön Delta épületének.

Ereszcsatorna és levezető csövek egyaránt acélból

Ereszcsatorna és vízelvezetés

Csarnokának alapfelszereltségéhez tartoznak az ereszcsatorna és az esővíz levezető csövek. Általában ugyanabból a RAL színből készülnek mint az épület egyéb részei.

Mérnökeink által kiszámolva

A vízszintes ereszcsatorna és a föggőleges levezető csövek átmérője és mennyisége a tetőfelület nagyságától függ. A leghatékonyabb csapadékvíz elvezetés érdekében a szükséges csatornarendszert előre megtervezzük.

Kiegészítők

Rugalmasság és szabad választási lehetőség

Ön választja meg raktárépülete kiegészítőit: ablakok, kapuk, személybejárók. Esetleg egy szintosztó födém? Vagy a homlokzatok burkolása fából készült panelekkel? A Delta csarnok egyszerűen és gyorsan alkalmazkodik igényeihez.

 

Bármivel felszerelheti Delta csarnokát, amivel csak szeretné

Tevékenységétől függően, számos lehetőség közül választhat. Elképzelésének és kívánságainak megfelelő kiegészítőket tervezünk be és építünk meg Önnek. Célunk az, hogy minél jobban megfeleljünk elvárásainak.

Tűzvédelem

Az előírásokkal összhangban

Az Ön Delta raktárépülete megfelel minden tűzbiztonsági előírásnak. Csarnokának minden egyes szerkezeti eleme megfelel a szigorú tűzvédelmi előírásoknak.

Hő- és füstelvezetés

Hő és füstelvezető kupolák beépítésével megelőzheti, hogy egy kisebb tűzből nagyobb baj legyen. A füstelvezető nyílás lehetővé teszi, hogy a füst gyorsan eltávozzon, ezzel megkönnyíti a tűz oltását és a bennlévők menekülését az épületből.

Homlokzat burkolat

HSS S280-as acél

Csarnokának szerkezeti elemei magas minőségű, horganyzott HSS acélból készülnek, a horganyzás vastagsága 20 mikron. A burkolólemezek bevonata garantálja, hogy az épület szilárd és időálló lesz, még a legzordabb körülmények között is.

 

15 RAL szín

Kiválaszthatja kedvenc színét a tizenöt RAL színből. Szeretné kombinálni a színeket? Esetleg szeretne színes homlokzatokat? Nem probléma.

 

Az egyedi fémépítő-játék módszernek köszönhetően, a kivitelezés nagyon gyors.

A Delta típus egy személyre szabott standard. Ez azt jelenti, hogy az egyes szerkezeti elemek és burkolatok, méretenként raktárra gyártva várják, hogy Ön kiválassza csarnokát, és már kezdődhet is a csomagolás. Ezzel nem csak a szállítás de a szerelés is jelentősen felgyorsul, biztosítva ezzel, hogy a Delta típus igazán pénztárca-kímélő legyen.

Kapu

Széles bejárat

Szeretne ipari épületére vagy magtárára egy széles kaput? Nem probléma. Raktárépületének acélvázára olyan fogadó szerkezetet szerelünk fel, ami lehetővé teszi széles szekcionált- vagy tolókapuk felszerelését.

 

A stabilitás nem változik

Egy, vagy több széles kapu beépítése nem veszélyezteti csarnokának stabilitását. Mérnökeink pontosan megtervezik a nyílászárók beépítésének helyét és módját, úgy, hogy a csarnok stabilitására ez semmilyen hatással ne legyen.