Ön itt van: Főoldal » Tíz különböző típus » Kezdőlap

Ceptra

Tökéletes stabilitás, a nagy fesztávolságokért.

  • Nagy magaság – Egy olyan acél épület, amely kilenc méter magas és harmincöt méter széles lehet, és ideális megoldás üzemcsarnoknak vagy raktárépületnek.
  • Megbízható stabilitás – A hagyományos, vízszintes övtartós rácsos szerkezet alkalmazása teszi lehetővé a nagyobb terhelhetőséget..
  • Magas minőségű acél – Teljes egészében hidegen hengerelt HSS acélból épül, ami a legmagasabb minőségnek felel meg, sőt egyedi tulajdonságokkal is felruházhatja.

Már 2 jól képzett szerelő képes felépíteni Ceptra raktárépületét, a hatályos jogszabályoknak, és érvényes előírásoknak megfelelően.

Szilárd alapokon »
Horganyzott acél akár kilenc méteres magassággal »
Különlegesen szilárd csomóponti elemek »
Már csak a tetőgerinc takaró elem kell, és kész »
a szélrácsoknak köszönhetően, a szilárdság garantált »
Szigetelje épületét »
Trapéz profilú lemezek a tetőn »
Átlátszó panelek »
Ereszcsatorna a csarnokával megegyező színében »
Szabja testre csarnokát »
Tűzbiztonság mint legfontosabb szempont »
Színes és erős acél homlokzatok »
Szekcionált kapu a könnyed bejutás érdekében. »

Szilárd alapokon

Előregyártott beton alaptestek

Igény esetén az acélszerkezet szerelésen és a burkolatok felszerelésén kívül, a monolit vasbeton alapozást is elkészítjük Önnek. Ezek el vannak látva a szükséges csatlakozási pontokkal, az Ön acélszerkezetes épületéhez, így az villámgyorsan felépíthető.

Vasbeton lemezalapra vagy sávalapra egyaránt.

Ceptra csarnokának építési területe nem sík? Nem probléma. A szinteltérést kiegyenlítő beton lemez- vagy sávalapra rögzítjük csarnokát. A ragasztott horgony csavarok pontosan a helyükre kerülnek.

Horganyzott acél akár kilenc méteres magassággal

Magasság négytől kilenc méterig
A Ceptra csarnok széles méretválasztékának köszönhetően, Ön 15-től 35 méterig választhat szélességet és 4-től 9 méterig magasságot. Nagy méretekre vonatkozó kérdéseire a Ceptra adja meg a választ.

Erős szigma profilok

A függőleges főtartó oszlopok magas minőségű, HSS acélból készülnek. Ez teszi lehetővé, hogy különlegesen erős, mégis könnyeden elegáns acélszerkezetet gyártsunk Önnek.

Szigorú minőség-ellenőrzés

A főtartó oszlopokat és a rácsos tetőszerkezetet teljes egészében saját, antwerpeni üzemünkben gyártjuk. Beszállítóinknál is rendszeresen ellenőrizzük az alapanyagok minőségét, így Ön mindig, a legszigorúbb előírásoknak megfelelő, kiváló minőségű, hidegen hengerelt acélszerkezetet kapja.

Különlegesen szilárd csomóponti elemek

Fontos szerkezeti elemek.

A különböző csomóponti elemek megfelelő szilárdsága kiemelkedő fontosságú csarnokának stabilitása szempontjából. Ezek a csomóponti elemek is saját üzemünkben, pontosan méretezve készülnek. Itt elvégezhető a folyamatos minőség-ellenőrzés valamint az ellenőrzött körülmények között történő gyártás, ami garantálja csarnoka minőségét.

Előregyártott csomóponti elemek

Minden egyes csomóponti elem összeszerelve, előre furatolva, beépítésre készen hagyja el a gyárat A minőségi gyártásnak köszönhetően, a szerelés során minden egyes szerkezeti elem pontosan illeszkedik egymáshoz. Ezzel időt takaríthat meg.

Már csak a tetőgerinc takaró elem kell, és kész

Különlegesen szilárd gerinc-csomóponti elem

Üzemünkben az Ön Ceptra csarnokának teljes acélszerkezetét, szakembereink méretre szabva, előre legyártják. A precíz gyártásnak köszönhetően a csomópontok és a profilok pontosan illeszkednek, nagyban meggyorsítva ezzel a szerkezet összeszerelését.

Tíz fokos tetőlejtés.

A Ceptra csarnok tetőlejtése 10 fokos. Ez modern megjelenést ad raktárépületének, ami raktárépületnek, bemutatóteremnek, vagy üzemcsarnoknak a legalkalmasabb. Ön a saját igényeire szabhatja a Ceptrában rejlő lehetőségeket: egy szintosztó födém a felső szinti irodáknak vagy egy előtető az extra tárolóhelyért stb.

a szélrácsoknak köszönhetően, a szilárdság garantált

Acél merevítők

Egy kilenc méter magas, acél épület komoly támadási felületet jelent a szélnek. Ez nem probléma: A szélnyomás ellen, a hosszirányú merevséget biztosító szélrácsokat építünk be a falakba és a tetőbe egyaránt. Ezeket is ugyanúgy előre gyártjuk, így pontosan illeszkednek a helyükre, és beépítésük csak minimális időt igényel.

A szélrács merevítés a Ceptra épület standard tartozéka.

Gyártás házon belül

A gyártás során az acélszerkezetet és a burkolólemezeket ugyanabból a kiváló minőségű acélból készítjük. Ön csarnokának szerkezete teljes egészében magas minőségű HSS acélból készül, ami megfelel a legszigorúbb minőségi követelményeknek is.

Szigetelje épületét

Irodaépületnek is ideális

A magas homlokzatoknak és a könnyen beépíthető álmennyezetnek köszönhetően a Ceptra kiválóan alkalmas irodai célokra. Sőt mi több, csarnokát tökéletes hőszigeteléssel látjuk el. Munkatársai ezért mindig kellemes hőmérsékletben dolgozhatnak.

Üveggyapot vagy szendvics panel? Ez a csarnok jellegétől függ

Örömmel egyeztetjük Önnel Ceptra épületének tökéletes szigetelési lehetőségeit. Kiváló minőségű szendvicspanelek biztosítják a legmagasabb hőszigetelési értéket és az elegáns külsőt. Az üveggyapottal töltött falkazettás rendszerű belső burkolat egy másik lehetséges alternatíva. A szakértőink örömmel végigvezetik ezen a döntési folyamaton.

Trapéz profilú lemezek a tetőn

Erős acél

Ceptra csarnokának tetejét horganyzott, műanyag bevonatos acél trapézlemezekkel burkoljuk. Kizárólag megbízható, neves beszállítóktól vásárolt, magas minőségű HSS acélt használunk a gyártáshoz.

Igényeire alakítva, az Ön által kiválasztott színben készül

Antwerpeni gyárunkban méretre vágjuk és hajlítjuk épületének burkolólemezeit. A nagy pontossággal előregyártott szerkezeti elemekkel szerelőink azonnal munkához láthatnak. A tetőburkolat színét 15 RAL szín közül választhatja ki: lehet sárga, zöld, piros és kék - vagy ezek bármilyen kombinációja. Ez teszi lehetővé, hogy teljes egészében egyedivé tegye acél épületének tetejét.

Átlátszó panelek

Természetes fény a burkolaton keresztül

Mi a legjobb megoldás a természetes fény belső térbe juttatására? Tetővilágítás a gerincelemben Erős műanyagból készült átlátszó panelek az épülete teljes hosszában, hogy a napfény akadálytalanul bejuthasson. Nincs szüksége felülvilágítókra? Nem probléma, számtalan megoldás létezik.

Szabadon dönthet a bevilágítókról

Szeretne egy tetővilágító sávokat a tetőgerinc mellett? Vagy egy olyan panelt szeretne valamelyik oldalfalra amelyik beengedi a nappali fényt? Kisebb bevilágító sávokra gondol elosztva a tetőn? Ahogy szeretné. Minden fényáteresztő lemezt a Frisomat gyárt, szállít és épít be. Tehát csak egy beszállítóra van szüksége ahhoz, hogy felszerelje épületét.

Ereszcsatorna a csarnokával megegyező színében

Acél esővízcsatorna

Az acél esővízcsatornákkal, melyeket az épülete oldalaihoz építünk az esővíz egy esőszakadás esetén is gyorsan le tud folyni. A esővíz elvezető csatornák ugyanabban a színben készülnek, mint épületének egyéb lemezei. Diszkrét és jól működő.

Hatékony esővíz elvezetés

Mérnökeink kiszámolják a szükséges függőleges levezető csövek számát, ami a tetőlejtéstől és az épület méreteitől függ. Az acélszerkezetes épületek csapadékvíz elvezető rendszerének heves esőzések idején is jól kell működnie.

Szabja testre csarnokát

Ön irányít

Noha csarnoka kemény acélból van, Ön mégis finoman a saját igényei szerint szabhatja, alakíthatja, tetszése szerint. Szeretne egy szintosztó födémet beépíteni, hogy irodát rendezhessen be a felső szinten? Extra ablakokat, vagy ajtókat szeretne? Egy belső válaszfalat? Ezek közül bármi megvalósítható. Igény esetén széles ipari- vagy tolókapukat építünk be, hogy megkönnyítsük a bejutást csarnokába. A lehetőségek végtelenek: rakodó rámpák, elő-tetők, felső darupályák, stb.

Tökéletesen beépítve

Mivel minden kiegészítőt mi biztosítunk, Ön élvezheti a nyugalmat, amit az egyetlen partnerrel való együttműködés eredményez. Tapasztalt szerelőink garantálják, hogy csarnoka gyorsan és hiba nélkül épül fel.

Tűzbiztonság mint legfontosabb szempont

Tűzgátló falak és tűzgátló ajtók

Minden esetben biztosítjuk épülete tűzbiztonságát. A kézi erővel vagy elektronikusan is működtethető hő- és füstelvezető kupolákon át a füst gyorsan távozik az épületből. Tűzgátló falak és ajtók beépítésével Ön tovább növelheti a biztonságot.

Szigorú tűzbiztonsági előírások

Az Ön Ceptra épülete minden érvényes és hatályos tűzbiztonsági előírásnak megfelel. Továbbá az összes építőipari és környezetvédelmi törvénynek és előírásnak is.

Színes és erős acél homlokzatok

Trapéz profilú homlokzatburkoló lemezek

Trapézlemezeink a kornak megfelelően nemcsak elegánsak és modernek, de extra erősek is. Ugyanabból a horganyzott HSS acélból gyártjuk ezeket is, mint épülete tartószerkezetét, így Ön biztos lehet a stabilitásban és az időállóságban.

15 színből választhat

A burkolólemezeket 15 féle RAL színben gyártjuk. Választhatja a napjainkban népszerű ezüst vagy szürke színeket, de akár cége logójának színeit is. A színeket bárhogy kombinálhatja ! Ez személyesebbé teszi épületét.

Gyors összeszerelés

Egyedülálló építési rendszerünknek köszönhetően csarnokának tető- és oldalfal paneljei gyorsabban beépíthetőek. Akár már két építőmunkás egy könnyű daruval felszerelt tehergépkocsival elvégzi a munkát.

Szekcionált kapu a könnyed bejutás érdekében.

Optimális bejutási lehetőség

Igen jelentős tényező a nagyobb gépeinek, és járműveinek bejutása az épületbe. Az igényeitől függően mi olyan széles kaput építünk be, amekkorát csak szeretne. A kapu tökéletesen illeszkedik az acélszerkezethez, melyet a szerelés során építünk be. Szeretnénk olyan csarnokot építeni Önnek, ami teljes mértékben felhasználóbarát

Tolóajtó vagy szekcionált kapu

Szeretne egy automatikus szekcionált kaput? Egy nagy tolóajtó az amire szüksége van? Egyik sem jelent gondot számunkra: Az előzetes terveknek megfelelően, gyorsan, pontosan és magas minőségben építjük fel épületét.