Ön itt van: Főoldal » Tíz különböző típus » Kezdőlap

Astrigma

Elegáns raktárépület maximális belső térrel.

  • Kis és nagy fesztávolságok– Raktára akár 19 méter széles és 7 méter magas is lehet elegendő teret biztosítva elképzelésének.
  • A legmagasabb minőségű acél– Az acéloszlopok, a tetőszerkezet, a váll- és gerinccsomópontok egyaránt kiváló minőségű, horganyzott HSS acélból készülnek.
  • Gyártóüzemnek vagy raktárnak a legmegfelelőbb– Bővíteni szeretné gyárát egy raktárépülettel vagy egy üzemcsarnokkal? Egy költséghatékony megoldást keres arra, hogy kibővítse gazdaságát? Az Astrigma csarnok a tökéletes választás.

Ön csak gondol rá, mi már fel is építettük az Ön Astrigma csarnokát. Akár már két szakképzett szerelő, egy könnyű daru segítségével, néhány hét alatt befejezi a munkát!

Alapozás amelyre építhet »
Acél oszlopok: könnyűek de ugyanakkor rendkívül erősek »
Az Ön acél épülete villámgyorsan összeszerelhető. »
Acél szélrácsok »
Bárhol lehet ajtó acélcsarnokán. »
Tökéletes szigetelés minden homlokzaton »
Acél tetőburkolat a csarnokára »
Acél tetőszerkezet tetővilágítással »
A szerkezethez tökéletesen illeszkedő csapadékvízelvezetés. »
Tervezzen egyéni megjelenést acélszerkezetes épületének »
Nekünk is fontos az Ön ipari épületének tűzbiztonsága »
Csarnoképület acél homlokzatokkal »

Alapozás amelyre építhet

Egy szilárd alapokon álló acélcsarnok

Az Ön Astrigma csarnoka bárhol felépíthető. Az építési terület adottságaitól és a csarnok méretétől függően, a legmegfelelőbb alapozási módot választjuk acélszerkezetes raktárának. Az építési terület adottságaitól függően, a monolit pontalapoktól kezdve, a sávalapokon át, a vasbeton lemezalapig, csarnokának számtalan alapozási módja van

Acélszerkezetes raktárépület nem vízszintes talajra? Nem probléma!

Egyenetlen a talajszint az építkezési területén? Ez sem probléma. Ebben az esetben szintkiegyenlítő sávalapot építünk, melyen az Ön Astrigma raktárépülete tökéletes vízszintben rögzíthető. Sokéves építési tapasztalatunknak köszönhetően az Ön acélszerkezetes csarnokát bármilyen talajon fel tudjuk építeni.

Garantált stabilitás

Melyik alapozási mód a legmegfelelőbb? Ez nagymértékben az építési terület tulajdonságaitól függ. Mérnökeink örömmel megtervezik Önnek, a legjobb és leggazdaságosabb alalpozást. Ennek köszönhetően, az Ön acélszerkezetes raktára biztonságosan stabil marad szélsőséges időjárási viszonyok esetén is.

Acél oszlopok: könnyűek de ugyanakkor rendkívül erősek

Az acél oszlopokat saját magunk tervezzük és gyártjuk

Az Ön Astrigma raktárának minden egyes acél szerkezeti elemét saját üzemünkben fejlesztettük ki és saját magunk gyártjuk. Ezáltal a teljes folyamat során figyelni tudunk a kiváló minőségre. Önnek ez azt jelenti, hogy megrendelt acélszerkezete ellenáll a legzordabb időjárásnak is.

Magas minőségű, horganyzott acél

Mi kizárólag HSS minőségű, cink-magnézium bevonatú, horganyzott acélt használunk. Ez az alapanyag nem csak maximális teherbírást jelent, kevesebb acél felhasználása mellett, de a felületkezelés megóvja acélszerkezetét a korróziótól.

Az Ön igényeinek megfelelően gyártás határtalan rugalmassággal

Astrigma típusú raktárának magasságát 4 és 7 méter között választhatja meg. A függőleges teherhordó oszlopok csomópontokkal és furatokkal előre gyártva érkeznek. Ez jelentősen meggyorsítja a helyszíni összeszerelést. E mellett Ön teljesen szabadon választhatja meg csarnokának színét, nyílászáróinak helyét, a hőszigetelés módját, és a tetővilágítók elhelyezkedését.

Az Ön acél épülete villámgyorsan összeszerelhető.

Előregyártott acél tetőgerendák.

Minden egyes acél szelement, oszlopot, szerkezeti elemet, csomóponti elemet, saját gyárunkban, szigorúan ellenőrzött körülmények között tervezzük és gyártjuk. Ezzel már az összeszerelés előtt garantáljuk a szerkezet megfelelő szilárdságát. még azelőtt, hogy a különböző elemeket összekapcsolnánk.

Két szakképzett építőmunkás

Két szerelő és egy könnyű daru: Ennél többre nincs szükség Astrigma raktárépületének helyszíni felállításához, az alapoktól a befejezésig. A csavaros kötéseknek köszönhetően, a helyszínen semmiféle hegesztés nem szükséges. Sőt mi több, a sztandard csomóponti elemek használatával a szerelés menete rendkívül gyors.

Könnyű acél oszlopok

Astrigma csarnokának minden szerkezeti elemét két szerelő képes mozgatni és beépíteni. Továbbá minden egyes szerkezeti elem elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a zord időjárási körülményeknek. A magas minőségű, hidegen hengerelt, horganyzott acélszerkezet garantálja mindezt.

Acél szélrácsok

Zord időben is megállja a helyét

A beépített szélrácsok biztosítják a csarnok hosszirányú merevségét mind a vízszintesen ható szélterhelés, mind a függőlegessen ható hóterhelés esetén.

Függetlenül épületének méreteitől.

A szélrács merevítések függőlegesen és stabilan tartják Astrigma épületét. A fesztávolságtól és a hosszúságtól függetlenül, szélrács merevítésre minden méretben szükség van. A szélrács merevítés minden csarnok sztandard tartozéka.

Magas acélminőség, házon belül fejlesztve

A szérácsokat szintén saját üzemünkben fejlesztjük és gyártjuk. Minősége teljes mértékben megegyezik az Ön acélszerkezetes Astrigma raktárának összes többi elemével.

Bárhol lehet ajtó acélcsarnokán.

Maximális rugalmasság

Szeretne egy külső tolókaput, annak érdekében hogy járműveivel és gépeivel könnyen be tudjon állni a csarnokába? Ha igen, mi beépítjük Önnek Szüksége lenne egy szekcionált kapura, vagy egy extra széles kapura? Nem probléma- biztosítjuk Önnek a lehetőséget

Tökéletesen beépített

A szekcionált kapu tökéletesen illeszkedik az Ön épületébe. Ön kiválasztja a méretet, a színt és a működés módját,- mi biztosítjuk a hozzáillő magas minőségű acélszerkezetet. A kapuk száma nincs korlátozva mivel ezek nem befolyásolják az épület szilárdságát.

Kivánságának megfelelő részletek

Egy széles kaput szeretne a csarnok színével megegyező RAL színben? vagy épp ellenkezőleg, szeretné ha színben eltérnének? Kézi működtetésűt szeretne? vagy automatát? Egy kaput fényáteresztő panelekkel? Bármi lehetséges. Az oldalfalakba beépített kapuk a csarnok stabilitását nem befolyásolják.

Tökéletes szigetelés minden homlokzaton

Különböző típusú hőszigetelések

Ön dönti el hogyan szeretné szigetelni épületét: üveg- vagy kőzetgyapot, különböző szendvics panelek, vagy egyszerűen anti-kondenzációs bevonat a tetőn. Bármely szigetelést választ, azt üzemünkben méretre gyártjuk, és a szerkezettel együtt, helyszínre szállítjuk Önnek. Ezzel a csarnok szerelésekor nincs elvesztegetett idő. Ez azt jelenti, hogy egy másodpercet sem veszteget el akkor mikor épülete épül.

A legjobb megoldás, ha szendvics paneleket választ.

Szendvicspanelek beépítésével érhető el a legjobb hatásfokú hőszigetelés. Ezek a paneleket pontosan méretre gyártva érkeznek, beépítésük gyors és egyszerű. A szendvicspanelek széles körben használhatók és modern megjelenést biztosítanak épületének. ipari épületek, műhelyek, raktárépületek stb.

Astrigma, hőszigetelt de fűtetlen raktárépület

Az Ön Astrigma csarnoka tökéletesen használható hideg raktárként. Megfelelő vastagságú szendvicspaneleket használatával Ön temperálhatja a csarnok belső hőmérsékletét. Magasabb külső hőmérséklet esetén megakadályozzák a belső tér túlzott felmelegedését is.

Acél tetőburkolat a csarnokára

Ellenáll a zord időjárásnak.

A legerősebb környezeti hatásoknak a raktárépület tetőburkolata van kitéve. a szél, az eső, a hó, a jég, a napsütés mind komoly hatással van a tetőlemezek külső bevonatára. Ezért a tetőburkolatot magas minőségű, UV sugárzás álló, színtartó és kopásálló bevonattal látjuk el. Ez növeli csarnokának élettartamát, és emellett modern, a mai kornak megfelelő megjelenést biztosít.

Trapéz profilú lemezek

Az Astrigma csarnok trapéz profilú tetőlemezei minden környezeti terhet elviselnek. Mi több, modern megjelenést kölcsönöznek acélszerkezetes raktárépületének. Szendvics panelekkel kombinálva különösen erős és tökéletesen szigetelt épületet kapunk.

Gyártás saját gyártóüzemünkben

Astrigma raktárépületének tetőburkolatát is saját üzemünkben gyártjuk. Íly módon a teljes gyártási folyamatot ellenőrzésünk alatt tartjuk és garantálni tudjuk a legmagasabb minőséget. A tetőburkolatot,a homlokzatburkolattal teljesen megegyező anyagból gyártjuk.

Acél tetőszerkezet tetővilágítással

Tetővilágítás a természetes fényért

A tetővilágítás a leginkább költséghatékony , és egyszerű módja annak, hogy természetes napfényt engedjünk a raktárépületébe. A raktárépület tetejére fényáteresztő poliészter lemezeket építünk be, annak érdekében, hogy minél több természetes fény jusson be az épületbe.

A hőszigetelés e mellett is megoldott.

A tetővilágító lemezek az acélszerkezet szilárdságát nem csökkentik. Mivel a bépítést szakszerűen végezzük el, a tető hőszigetelése továbbra is megfelelő szintű marad. A megfelelő kialakítású szegőlemezek használatával az esztétikus beépítés garantált.

Kombináljon kedve szerint

Tetővilágítást szeretne a raktár teljes hosszában? Esetleg csak az irodatér fölé? Csarnokának homlokzataiba szeretne fényáteresztő burkolatot beépíteni? Ön határozhatja meg, hogy mennyi természetes fény jusson be a csarnokába.

A szerkezethez tökéletesen illeszkedő csapadékvízelvezetés.

Tökéletes csapadékvíz elvezetés

Természetesen néha esni fog az eső, mely esetben a hatékony esővíz elvezetés döntő jelentőségű. Csapadékvíz elvezető rendszerünk megoldja ezt a problémát.

Részletek rendelésre

Az ereszcsatorna és a lefolyócsövek mérete és mennyisége a raktárépület alapterületének függvényében kerülnek meghatározásra. Szélesebb csarnokok esetén nagyobb keresztmetszetű ereszcsatornát és levezetőcsöveket építünk be.

Elegánsan megtervezve

Az ereszcsatornákat és a levezetőcsöveket az Astrigma csarnok burkolatával megegyező acéllemezből gyártjuk. Ennek köszönhetően a csapadékvíz elvezető rendszer rejtve marad, megőrizve a csarnok elegáns és korhű megjelenését.

Tervezzen egyéni megjelenést acélszerkezetes épületének

Ablakok és ajtók

Szeretne a nagy kapu mellé egy személybejárót? Az irodaépület homlokzataira szeretne ablakokat? Nem probléma. Astrigma típusú raktárába nem jelent gondot ablakok, személybejárók esetleg menekülő ajtók beépítése. Sőt, a szekcionált ipari kapuba is lehet személybejáró ajtót beépíteni. Ezlehetővé teszi a csarnok belső terének jobb kihasználhatóságát.

Rakodó rámpák, kamiondokkolók, előtetők, és híddaruk.

Igény szerint bármit beépítünk Önnek raktárépületébe, legyen szó akár irodáról, szintosztó födémről, vagy az áruszállító járművek ki- és berakodását segítő rakodórámpáról. Szeretne híddarut beépíteni? Esetleg előtetőket, hogy további rakterületet nyerjen? Nem probléma. Mi figyelembe vesszük ezen igényeit raktárépülete kivitelezése közben.

Nekünk is fontos az Ön ipari épületének tűzbiztonsága

Hő- és füstelvezető kupolák

Hő- és füstelvezető kupolák beépítésével növelheti Astrigma raktárépülete tűzbiztonságát. A műanyag kupolák manuálisan, és automatikusan is nyithatók.

Tűzgátló falak és tűzgátló ajtók

Tűzgátló válaszfalak és tűzgátló ajtók beépítésével növelheti a belső helyiségek tűzbiztonságát. Ebben az estben mi biztosítjuk a megfelelő, nem éghető hőszigetelő anyagot. Ez tűz esetén megfelelő védelmet nyújthat.

Szigorú tűzbiztonsági előírások

Astrigma raktárépületének szerkezeti elemeit az érvényes tűzvédelmi előírásoknak megfelelően gyártjuk le és építjük be. Természetesen raktárépületeink megfelelnek minden további érvényes törvényi előírásnak.

Csarnoképület acél homlokzatokkal

Korrózió elleni védelem

Az Astrigma csarnokok minden szerkezeti eleme magas szintű korrózióvédelemmel van ellátva. Ön kiválaszthatja az acél burkolólemez bevonatát, ami lehet Poliészter, Plastisol, vagy PDF, melyet a Frisomat ennek megfelelően szállít Önnek.

Egy másik választási lehetőség: Nyitott homlokzatok

Nem minden esetben szükséges a homlokzatokat burkolattal ellátni. A főtartó oszlopok elegendőek a teljes tetőszerkezet terheinek felvételére. Ezért a homlokzatburkolat hiánya nincs káros hatással az épület állékonyságára. A nyitott szín egy egyszerű és olcsó raktározási lehetőség.

Szigetelési lehetőségek

Szeretné raktárépületét hőszigetelni? Amennyiben igen, erre számtalan lehetősége van. A legmagasabb szintű hőszigetelést szendvicspanelekkel lehet elérni, alacsonyabb szigetelési igények esetén üveg- vagy kőzetgyapottal kitöltött falkazetták is rendelhetők. Bármelyiket is választja, a tökéletes beépítést garantáljuk.