Ön itt van: Főoldal » Tíz különböző típus » Kezdőlap

Astra

Acélszerkezetes épület gyártási, vagy raktározási céljainak megvalósítására.

  • Nagy fesztávolság – Acél épülete akár 35 méter széles és végtelen hosszúságú lehet. A tíz fokos lejtésű tetővel egy négyzetcentiméter raktározó területet sem veszít.
  • Elegáns dizájn – A rácsos Astra szerkezet tökéletesen illeszkedik, és elegáns megjelenést kölcsönöz acélszerkezetes épületének.
  • Számtalan felhasználási lehetőség – Az Astra csarnokot használhatja gyártási, vagy egyéb ipari célokra, raktárnak, repülőgép hangárnak, esetleg fedeles lovardának, sportcsarnoknak is.

Mint minden más Frisomat csarnok, az Ön Astra raktárépülete is villámgyorsan elkészül, akár már két szakértő építőmunkás és egy könnyű daru közreműködésével is.

Szilárd alapokon nyugszik »
Ipari épület akár kilenc méteres belmagassággal »
Masszív csomóponti elem a maximális fesztávolság érdekében. »
Szilárd tetőgerinc csomópont »
Szélrács merevítők, az extra szilárdságért »
A hőszigetelés több lehetőséget jelent. »
Akár cége logójának színeivel megegyező burkolatot is rendelhet. »
Fényáteresztő panelek »
Acél csatornarendszer, megfelelően méretezve. »
Egyéb lehetőségek, hogy személyre szabja raktárépületét »
Figyeljen raktárépületének tűzvédelmére ! »
Erős és színes acél homlokzatok »
Szekcionált kapuk a jobb kihasználhatóság érdekében »
Acél előtető a külső homlokzat fölött »

Szilárd alapokon nyugszik

Előre gyártott beton

Vasbeton pontalapokat készítünk épületének alapozásához. Ez a legszilárdabb és leggyorsabb módja annak, hogy lerögzítsük csarnokát. A pontalapokat lábazati gerendával kötjük össze. Ez biztosítja, hogy hangárja szilárdan álljon az alapjain.

Választható alapozások
Szeretne inkább vasbeton lemezalapot? Vagy inkább sávalapot? Ezek szintén szóbajöhetnek. Ez esetben mi előre meghatározzuk a lehorgonyzó csavarok pontos helyét, melyek beépítése ezután villámgyorsan elvégezhető.

Bármely időjárásban is megfelelően stabil marad.
Az alapokba beépített, megfelelően méretezett rögzítőelemek, vagy feszítőmagvas horgonycsavarok biztosan rögzítik csarnokát, a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is.

Ipari épület akár kilenc méteres belmagassággal

Kiváló minőségű acélszerkezet
Astra típusú raktárépületének rácsos tetőszerkezete, és főtartó oszlopai egyaránt, teljes egészében tűzi horganyzott, könnyű, de erős, HSS acélból készülnek. A rácsos tetőszerkezetet kettős sigma profilú, acél oszlopok támasztják alá. Ezzel a szerkezettel a hosszú élettartam mellett, könnyed stabilitást garantálunk.

 

Saját gyártás

Az Ön Astra raktárépületének szerkezetét teljes egészében a Frisomat gyártja . Antwerpeni gyárunkban a legszigorúbb minőségi ellenőrzéseknek vetjük alá a bejövő nyersanyagokat, és az elkészült acélszerkezeteket is.

 

Kilenc méteres szabad belmagasság
Astra épületének maximális magassága akár kilenc méter is lehet. Ez, a rácsos tetőszerkezet alatt mérhető, szabad belmagasságot jelenti. a z acéloszlopok magassága az épület oldalában, a szerkezet alatt. Ez a magasság megfelelő magas-raktárak, vagy a felső szinten irodák kialakítására,

Kilenc méter túl magas Önnek? Természetesen nem kell ilyen magas csarnokot építenie ! Az Astra típusú raktárépület minimális magassága négy méter lehet. ideális könnyebb, kisebb anyagok raktározásához.

Masszív csomóponti elem a maximális fesztávolság érdekében.

Saját üzemünkben gyártva

Astra csarnok esetén a csomóponti elemek szilárdsága a teherbírás és a fesztávolság tekintetében döntő jelentőségű. Ezért nagy odafigyeléssel készítjük gyárunkban a fontos csomóponti elemeket. Ahol kiváló feltételekkel és tökéletes körülmények között dolgozhatunk. Az eredmény: a csomóponti elemek gyorsan helyükre illeszthetőek és garantált a legmagasabb minőség.

Tíz fokos tetőlejtés
Astra típus esetén a tetőcsomóponti elem 10-fokos tetőlejtést ad. Az enyhe tetőlejtés modern, ipari megjelenést kölcsönöz épületének. Lehetővé téve ezzel a belső tér teljes kihasználását raktározás, vagy gépjármű tárolás esetén.

15-től 35 méterig
Az Astra típus széles méretválasztékban rendelhető, ami 15-től 35 méterig terjedő, alátámasztás nélkül, belső szélességet jelent. Még ennél is nagyobb csarnokot szeretne? Amennyiben így van, akár 70 méteres fesztávolságot érhetünk el, közbenső alátámasztó oszlopsor beépítésével.

Szilárd tetőgerinc csomópont

A csomóponti elemnek döntő szerepe van.

A tetőgerinc szó szerint az acélszerkezetes csarnokok csúcsa. A gerinc-csomópontnak olyan komoly terheléseket kell elviselnie, mint a szél- és hónyomás, vagy akár az erős vihar. Ennek érdekében antwerpeni gyárunkban gondosan előregyártjuk ezeket az elemeket, melyek az építés helyszínén gyorsan és egyszerűen beépíthetők, és biztosítják a szükséges szilárdságot.

Tökéletes illeszkedés

Acél épületének minden egyes szerkezeti eleme előre, méretre gyártva készül. A tetőgerinc elem is a csarnok jellegének megfelelő kialakításban készül. Az Astra típus minden esetben fix, 10 fokos tetőlejtéssel készül. Ez egy elegáns, modern, de mégis ipari megjelenést kölcsönöz az Astra csarnoknak.

Szélrács merevítők, az extra szilárdságért

Acél drótkötelek

Az Ön acélszerkezetes csarnoka teljes egészében hidegen hengerelt, könnyű acél profilokból készül, ami képes ellenállni a különböző időjárási körülményeknek. A szélrács merevítés azért szükséges, hogy biztosítsa a csarnok stabilitását komoly szélnyomás esetén is. A drótkötél szélrácsok megfelelő szilárdságot biztosítanak a legkeményebb igénybevétel esetén is.

A szélrács merevítés sztenderd tartozéka az Astra csarnoktípusnak.

Saját gyártás

A merevítő szélrácsokat teljes egészében saját üzemünkben gyártjuk. Ebben az esetben is kizárólag neves beszállítók, kiváló minőségű acél alapanyagait használjuk. Az acél alapanyagok gyártása során beszállítóinknál is folyamatos minőség-ellenőrzést tartunk. Ez teszi lehetővé, hogy a kezdetektől a befejezésig garantáljuk az állandó, kiváló minőséget.

A hőszigetelés több lehetőséget jelent.

A hideg raktártól az irodaépületig

Használhatja az Astrát raktárnak, irodának, vagy üzemcsarnoknak. Az acélszerkezet tökéletesen alkalmas hűtőházként történő felhasználásra is. Bármilyen felhasználási célra van megfelelő hőszigetelést tudunk ajánlani.

Üveggyapot paplan vagy szendvicspanelek

Az Ön csarnoka többféle módon hőszigetelhető. A könnyű szendvicspanelek nemcsak maximális hőszigetelést biztosítanak, de növelik csarnoka stabilitását is. Amennyiben irodahelyiséget is szeretne Astra csarnokában kialakítani, a szendvicspanel a megfelelő megoldás. Az üveggyapottal kitöltött falkazettákat egyszerűbb célok és alacsonyabb szigetelési igények esetén ajánljuk. Bármely szigetelési módot választja, minden szükséges anyagot előregyártva, azonnali beépítésre készen szállítjuk.

Akár cége logójának színeivel megegyező burkolatot is rendelhet.

Erős trapéz-profilú acéllemezek

A hőszigetelés nélküli Astra csarnokot műanyagbevonatos, horganyzott, S280 minőségű acél trapézlemezekkel burkoljuk. Kizárólag neves, jó hírű beszállítóktól származó, HSS minőségű acél alapanyagot használunk.

Az Ön által választott színben, méretre gyártjuk.

Antwerpeni gyárunkban pontosan méretre vágjuk és hajlítjuk a lemezeket. Így, a kivitelezés helyszínén szerelőink azonnal megkezdhetik a legkisebb elemig előregyártott szerkezet összeszerelését. A burkolat színét, a sárgától a zöldön át a pirosig, Ön 15 RAL színből választhatja ki. Ez által Ön teljesen saját ízlésére formálhatja tető-és homlokzatburkolatát.

A részletek kiválasztása

Szeretne felülvilágítót a tetőn? Hőszigetelést? Nem jelent gondot ! Részletesen megbeszéljük Önnel az elképzeléseit, így Ön pontosan azt az épületet kapja, amit elképzelt magának.

Fényáteresztő panelek

Beengedni a napfényt

Természetesen mesterséges világítás is beépíthető. A természetes fény azonban sokkal kellemesebb érzést kelt. Akár az is lehetséges, hogy a csarnoka teljes hosszában tető-felülvilágító sávot építsünk be.

Bárhol a tetőn

Szeretne teljes bevilágító sávot csarnokának tetőgerince mentén? Fényáteresztő paneleket bizonyos helyeken? Bármely kívánságát megoldjuk A bevilágító panelek csarnokának stabilitását nem befolyásolják.

Méretre gyártva

A különböző fényáteresztő lemezeket is a Frisomat gyártja, értékesíti, és építi be. Tehát Ön egyetlen beszállítótól rendelheti csarnokának összes elemét.

Acél csatornarendszer, megfelelően méretezve.

Hatékony esővíz elvezetés

Az Ön acélszerkezetes csarnoka természetesen nem ázik be és ellenáll a szél nyomásának. A csapadékvíz gyors és biztonságos elvezetése kulcsfontosságú feladat. A burkolat anyagával megegyező acéllemezből hajlított ereszcsatorna pontosan ezt a célt szolgálja. Ehhez megfelelő szilárdságú anyag szükséges.

Pontosan méretezett

Milyen szélesnek kell lennie az ereszcsatornának? Pontosan mennyi levezető csőre van szüksége? Ez mérnökeink feladata: ők pontosan kiszámolják a csapadékvíz elvezetéséhez szükséges levezető csövek mennyiségét.

Tizenöt lehetséges szín

A vízszintes ereszcsatorna valamint a függőleges levezető csövek színe is a burkolatok színéhez illeszthető, hiszen ezeket is Ön megválaszthatja meg. Akár eltérő színűek is lehetnek, ahogy csak szeretné.

Egyéb lehetőségek, hogy személyre szabja raktárépületét

Megfelelni az elvárásainak

Szeretné raktárépületét rövid idő alatt irodával bővíteni? Amennyiben így van, a legjobb megoldás egy szintosztó födém beépítése, ahol a felső szinten irodák alakíthatók ki, természetesen a szükséges nyílászárók is beépíthetők. Repülőgépeket helyezne el épületében? Amennyiben igen, egy széles kapura lesz szüksége. Fedeles lovarda esetén, pedig akár a homlokzatok is nyitva maradhatnak.

Igényeihez szabjuk raktárépületét. A lehetőségek határtalanok: rakodó rámpák, előtetők, híddaruk stb.

Tökéletesen beépíthető

Előre leegyeztetjük Önnel, hogy milyen kiegészítőkkel szeretné ellátni raktárépületét. Ezeket is általában mi gyártjuk, vagy más, megbízható beszállítóktól szerezzük be. Külső beszállító esetén nem csak a minőséget, hanem a beépíthetőséget és a szállítási határidőt is szem előtt tartjuk.

Figyeljen raktárépületének tűzvédelmére !

Tűzgátló falak és tűzgátló ajtók

Acélszerkezetes csarnokának hőszigetelő burkolata akár teljesen tűzálló is lehet. Csarnokának tervezése során, szükség esetén tűzgátló válaszfalakat és tűzgátló ajtókat tervezünk be. Minden esetben a törvényi és szakhatósági előírásoknak megfelelően készítjük el a tűzvédelmi tervet, az élet és vagyonvédelmi szempontokat is figyelembe véve.

Hő- és füstelvezetők

Mi történik tűz esetén? A hő-és füstelvezető kupolák ilyenkor nélkülözhetetlenek. A hő- és füstkupolák az előírásoknak megfelelően automatikusan kinyílnak, de szellőztetés céljából kézzel is nyithatóak. Elvezetik a hőt és a füstöt. Emellett további fényt is engednek a csarnokba.

Szigorú tűzvédelmi előírások

Astrigma raktárépületének szerkezeti elemeit az érvényes tűzvédelmi előírásoknak megfelelően gyártjuk le és építjük be. Természetesen minden egyes épületünk a hatályos és érvényes előírásoknak és jogszabályoknak megfelelően készül.

Erős és színes acél homlokzatok

Erős trapézlemezek

Elkészült az acélszerkezet, a szélrácsok is beépítve? Ha igen, megkezdhető a homlokzatburkolat felszerelése. Mely horganyzott, műanyag-bevonatos, HSS minőségű, acél trapézlemezekből készül. Így megfelelően erős, szilárd burkolatot kapunk.

Cégének színeiben

Szeretne egy piros színű épületet? Vagy egy zöldet? Esetleg egy kéket fehér csíkokkal? Mindez megoldható. Csarnoka burkolatait Ön 15 RAL színben rendelheti meg, melyeket tetszőlegesen kombinálhat. Minden burkolóelem pontosan, helyre és méretre szabva készül, nagyban megkönnyítve ezzel a Frisomat szerelőinek munkáját.

Szekcionált kapuk a jobb kihasználhatóság érdekében

Olyan széles, amilyet csak szeretne
Szeretne repülőgépeket tárolni az Astra csarnokban? Egy nagy traktorral kellene ki- és beállnia? Nem probléma. A kapu akár olyan magas és széles is lehet, mint csarnokának végfali homlokzata.

Válasza ki magának nyílászárói típusát
Szeretne egy jó minőségű személybejárót? Egy szekcionált kaput? Egy különlegesen széles kaput? Mi pontosan úgy szereljük fel Astra raktárépületét, ahogy szeretné.

A stabilitásból nem engedünk
A kapu mérete az acélszerkezetes csarnok stabilitását nem befolyásolja. A szélességtől és a kiviteltől függetlenül, a raktárcsarnok terhelhetősége és stabilitása semmit nem fog változni.

Acél előtető a külső homlokzat fölött

Extra rakodó terület
Raktárépületének nem kell a falaknál véget érnie. Acélszerkezetes előtetőt szerelünk fel csarnokára, ami a rakodóterület néhány méterrel kiszélesíti. Olyan áruk tárolására ajánljuk, melyek nem feltétlenül igényelnek fedett tárolást. Emellett az előtető kiválóan alkalmas esőmentes le- és felrakodásra is.

Külső árnyékolók felszerelése

Szeretne irodát is beépíteni acélszerkezetes épületébe? Ha igen, gondoljon arra, hogy az ablakokon beáramló napfény zavarhatja például a monitorokat. Külső árnyékoló beépítésével védekezhet a közvetlen napsugárzás és a túlzott felmelegedés ellen.