Szerzői jog

A honlap karbantartását és fejlesztését a Frisomat termékeit egész Európában forgalmazó cégcsoport képviseletében, maga a Frisomat végzi, mely a hatályos és érvényes belga törvényeknek megfelelően, 0418.117.411 regisztrációs számmal, 2110 Wijnegem-Belgium, Stokerijstraat 79. központi címmel került bejegyzésre.

 

1. Szellemi tulajdon

 

A honlapon található összes anyag a Frisomat szellemi tulajdona, melyek engedély nélkül nem másolhatók és nem használhatók fel más célra, kivéve egyes szövegrészek és fényképek saját célra történő másolását.

 

2. Kapcsolódás a honlaphoz

 

Amennyiben saját honlapján honlapunkhoz kapcsolódó linket szeretne elhelyezni, az csak a Frisomat Homepage lehet.

 

3. Adatvédelem

 

A Frisomat kellő gondossággal kezeli az Ön személyes adatait, és kiemelt figyelmet fordít ügyfelei személyiségi jogainak védelmére. Ennek megfelelően szigorúan szabályozzuk a honlapunkra érkező információk felhasználhatóságát.

 

3.1. Személyes adatok

 

A Frisomat engedély nélkül nem gyűjt és nem használ fel semmiféle személyes adatot (név, telefonszám, cím, stb.) melyeket honlapunk látogatói megadnak. Amennyiben engedélyezi adatainak felhasználását, azokat kizárólag saját célokra, személyes kapcsolattartásra, piackutatásra, marketing információk és értékesítési adatok beszerzésére használjuk fel. A Frisomat fenntartja a jogot arra, hogy az engedélyezett adatokat a nemzetközi cégcsoport ("Frisomat Group") tagjainak,  valamint a Frisomat termékeit forgalmazó külső cégeknek, kizárólag a fennt említett felhasználási célokra továbbadja. Adatainak felhasználására vonatkozó engedélyét az info@frisomat.com címen mondhatja le.

 

3.2. A nem személyes adatok automatikus nyilvántartása.

 

Bizonyos esetekben nyilvántartásba veszünk olyan adatokat, melyek nem tartalmaznak személyes információt.  Például a használt internet böngésző programot, a számítógép operációs rendszer fajtáját, annak a honlapnak a domain nevét mely hozzánk irányította, illetve ahol hirdetésünket megtalálta.

 

3.3. Néhány adat mely automatikusan tárolásra kerül az Ön számítógépének merevlemezén.

 

Amikor Ön ellátogat honlapunkra, illetve más, kapcsolódó weboldalakra, számítógépén úgynevezett cookie formájában adatokat raktározhatunk el, melyek segítségével úgy szerkeszthetjük meg weboldalainkat, hogy azok még jobban megfeleljenek az Ön érdeklődésének és kívánságainak. A legtöbb böngésző program lehetővé teszi, hogy Ön letilthassa a cookie-k automatikus tárolását. Ebben az esetben azonban nem tudjuk garantálni, hogy weblapunk megfelelő formában jelenik meg képernyőjén. A letiltás módja az Ön által használt böngésző programtól függ, melyről, melyről útmutatót a Help funkció megfelelő menüjéből, illetve a böngésző szállítójától kaphat.

 

3.4. Kapcsolatfelvétel

 

Amennyiben a nálunk nyilvántartott személyes adatait módosítani, vagy töröltetni szeretné, illetve egyéb személyes információkra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot a Frisomat helyi képviseletével. A különböző országok képviseleteinek elérhetőségét kezdőlapunkon találja meg. Postai úton vagy elektronikus levélben is megküldheti kívánságait, melyeket igyekszünk legjobb tudásunk szerint, mihamarabb teljesíteni.

 

4. Illetékesség

 

Jelen honlap szerkesztése és üzemeltetése az érvényes és hatályos belga törvényeknek megfelelően történik. Bármely, a honlapunkkal kapcsolatos jogvita esetén, a hatályos belga törvények alapján eljáró, Antwerpeni Városi Bíróság kizárólagos illetékességét kötjük ki.