Hírek

A nyári forróság ellenére szépen megtelt az EJOT telephelyének tárgyalója, ahová építész és kivitelező partnereinket, érdeklődőket invitáltunk, szokásos nyár elejei szakmai továbbképzésünkre. A helyszínválasztás sem véletlen, hiszen nemcsak az előadásokon kapott új ismeretekkel szolgáltunk, hanem a nap végén a két hónapja átadott épületet is körbejártuk az épület vezetőtervezőjével, Kendi Imre, okleves építészmérnökkel, aki a kivitelezést is aktívan  és gyakorlottan kísérte végig. Nem véletlen ez, hiszen a tervező és cég együttműködése évtizedekre tekint vissza, amelynek eredménye tucatnyi közös munka volt.

Nagyításhoz kattintson a képreAz acélcsarnokokkal kapcsolatos kérdéseken túl az EJOT Hungária Kft.  szaktanácsadója, Hovanecz Gergely,  a rögzítéstechnika kérdését járta körbe, míg Csordás Zoltán a Colt Hungária Kf-től a hatékony szellőztetési és füstelvezetési megoldásokról kaphattunk tájéloztatást. Amíg Garabics Krisztián az aktuális és acélcsarnokokkal kapcsolatos tűzvédelmi kérdéseket boncolgatta, addig Bartha Veronika  a SIKA Hungária Kft. tervezési tanácsadója a tűzvédelmi bevonatokról tartott előadást. Egy kicsit kitekintettünk az agrárium felé is, és a burgonya- és terménytárolás műszaki vonatkozásairól hallgathattunk meg érdekes előadást dr. Adamovics Pétertől (TRI-ÓZON kft.).

Nagyításhoz kattintson a képreA Frisomat Kft.  képviseletében Raport László köszöntötte az építészeket és az acélcsarnokokat bemutatva naprakész információkkal és gyakorlati tanácsokkal jártult hozzá a nap tartmas és színes programjához. Nagyításhoz kattintson a képre