SIGMA

A Sigma csarnokok további tulajdonsága >

Töltse le Sigma prospektusunkat >

Tágas és költségbarát repülőgéphangár
Sok magánrepülő vagy sportgép használja az Ön repülőterét? Esetleg az Ön repülő klubja nagyszámú tagsággal rendelkezik és legalább ekkora repülőgép flottával? Amennyiben így van Önnek szüksége lehet egy repülőgéphangárra, de nem csak repülőgép tárolási, hanem javítóműhely céljából is. Az acél Sigma csarnok vonzó ára mellett, elegendő helyet kínál Önnek.

Az Ön repülőgép hangárja? A tér testet ölt
A Sigma típus akár 22 méter széles is lehet, 5 méteres ereszmagasság mellett. Extra széles hangárkapu vagy akár nyitott homlokzat esetén is bátran választhatja a maximális fesztávolságot. Önnek nagyobb repülőgép hangárra van szüksége, amelyben tárolhatja vagy javíthatja repülőgépeit vagy helikoptereit? A Frisomat praktikus építési rendszere lehetővé teszi, hogy Ön gond nélkül összekapcsoljon akár több épületegységet is. A közös oldalfalak nyitva maradhatnak, ezáltal a csarnokok egy közös légteret képeznek.

Fedezze fel repülőgép hangárját közelebbről és olvasson minden benne rejlő lehetőségről .

Repülőgép hangár költséghatékony nyeregtetővel.
Az Ön acélszerkezetes Sigma csarnoka nem csak a nagyságával és szilárdságával fogja lenyűgözni Önt, hanem az árával is. A hagyományos nyeregtető egyben azt is jelenti, hogy a Frisomat képes könnyebb acél elemekből felépíteni az Ön repülőgép hangárját. Ezek nem csak erősek, de jóval költséghatékonyabbak is. Nem csak kevesebb acélt igényelnek, de rövidebb szerelési és szállítási időt is. Akár két építőmunkás is elegendő lehet Ily módon Önnek költséghatékony repülőgéphangárja lesz nagyon rövid időn belül.