DELTA

A Delta típusról bővebben itt olvashat >

Töltse le a Delta prospektust >

Szerényebb repülőgép hangár, kisgépének
Cessna vagy Piper típusú repülőgépének nincs szüksége hatalmas hangárra. Egy ilyen kisgép bőven elfér egy Delta típusú hangárban. Ez egy praktikus tárolási lehetőség sport- és magánrepülőgépek, valamint ultrakönnyű és vitorlázó gépek és sárkányrepülők számára. De tökéletesen otthon érezhetik magukat. Omega típusú csarnokban ugyanígy.

Merev szárnyú gépeinek és helikoptereinek a legjobb védelmet nyújtó csarnok
Az acélszerkezetes Delta csarnok pontosan olyan otthonos, mint amilyet keres. Szélessége maximum 15 méter, vállmagassága 5 m lehet, ezzel megfelelő helyet biztosít vitorlázó vagy sport repülőgépek valamint helikopterek számára. Kényelmesen elférnek ebben a stabil hangárban, mely a legjobb védelmet jelenti számukra az időjárás viszontagságaival szemben. De, hogy a repülőgépeknek tényleg semmitől se kelljen tartaniuk, a csarnok egyszerűen hőszigetelhető.

Ismerje meg közelebbről repülőgéphangárját és olvasson el mindent a további lehetőségekről.

Legyen hangárján egy széles kapu, repülőgépe számára.
Egy vagy több Delta csarnok repülőgép tárolás vagy javítás céljára. A Frisomat szerelési módszerének köszönhetően, nagyon gyorsan felépülhetnek. A sport- és vitorlázó gépeket egyszerűen ki- és betolhatja a hangárba, köszönhetően a Frisomat által beépített széles tolókapunak.