CEPTRA

A Ceptra csarnok további tulajdonságai >

Töltse le a Ceptra prospektust >

Hatalmas repülőgép hangár
Mi a legfontosabb követelmény, amit Ön egy repülőgép hangártól elvár? Elég helynek kell benne lennie ahhoz, hogy a repülőgépek könnyen ki- és beálljanak. Tekintélyes szélességével és végtelen hosszúságával a Ceptra típussal nem jelent gondot kielégíteni az Ön igényeit. Ez a rendkívül tágas és praktikus, kiváló minőségű repülőgép hangár repülőterének ékessége lesz.

Repülőgép hangár, mely biztosan áll a földön.
Egy Ceptra csarnokkal Ön akár 35 méteres szélességet, és 9 méteres magasságot is választhat magának. Köszönhetően a sokoldalú építési rendszernek, könnyen megduplázhatja hangárjának alapterületét úgy, hogy bármelyik oldalfal mellé egy újabb hangárt csatlakoztat. Nem kell attól félnie, hogy a nagyobb szélesség kockázatot jelent az Ön hangárjának stabilitását illetően. A különleges rácsos tetőszerkezet biztosítja a rendkívüli stabilitást, akár nyitott homlokzatok esetén is.

Fedezze fel raktárépületét közelebbről, és olvasson minden benne rejlő lehetőségről .

Könnyen megközelíthető repülőgép hangár
Egy repülőgép hangár nem csak tágas belső teret igényel, hanem különlegesen széles bejárati kaput is, annak érdekében, hogy a szárnyak fesztávolsága sose jelentsen problémát. A különleges, rácsos tetőszerkezetnek köszönhetően, a Ceptra típus esetén sosem jelent gondot a széles nyílászárók beépítése. A Frisomat különlegesen széles, egyedi tolókapukkal képes a hangárokat felszerelni, sőt, ha nem csak a szélesség, de a magasság is fontos, nagy szilárdságú acélból készülő, XXL méretű kaput építünk be,