Repülőgép múzeum méltó környezetben

A Magyar Repülők Egyesülete néhány évvel ez előtt úgy döntött, hogy múzeális értékű repülőgép gyűjteményét méltó körülmények között állítja ki és mutatja be a közönségnek. Választásuk a Frisomat Omega típusú csarnokára esett, ami a tradícionális, donga szerkezetű, íves megjelenévével a legmegfelelőbb környezetet biztosítja. A fa szelemenrendszerrel kombinált íves acélcső szerkezet könnyed, légies hatást kelt. A kiváló minőségű, horganyzott, műanyagbevonatos acéllemez burkolat az időjárás viszontagságaival szemben védi a bent tárolt múzeális értéket. A belső terészetes fényről a burkolaton elhelyzett fényáteresztő sávok gondoskodnak.

 

Széles, mégis könnyen mozgatható hangárkapu.

Nagyításhoz kattintson a képre


A 10 m széles kapu 4 db 2,5 m széles kapuszárnyból áll, melyek felső vezető sínekre vannak függesztve és függesztőgörgőkkel könnyedén, akár egy újjal is mozgathatók. 

 

Gyorsan és gazdaságosan


Nagyításhoz kattintson a képreA Frisomat által gyártott repülőgép hangárak nagyon rövid határidővel szállíthatóak az ország bármely pontjára. A megfelelően előkészített alapozásra a csarnok akár 1 hét alatt készen lehet. És mindez nagyon jó áron !

 

Egy megfelelő hangárat szeretne repülőgépeinek?