Hatalmas hely repülőgépek tárolására.

A Clermont-Ferrand repülőtér Franciaországban, Auvergne régiójában található . Mind privát mind nyaralási célokra használatos repülőket kiszolgál a háromsávos felszálló pálya. A sport repülők és helikopterek melyek a repülőtér tulajdonában állnak a Frisomat acélcsarnokában kaptak helyet. Ami több mint elegendő helyet biztosít a gépek biztonságos tárolására.

 

Repülőgép parkolás? Egy tágas CEPTRA csarnokban!

 

Nagyításhoz kattintson a képre

A 26 méter széles 25 méter hosszú 6 méter magas CEPTRA csarnokot a Frisomat állította fel a reptér területén. A csarnok elegendő helyet biztosít a fix szárnyakkal rendelkező repülőgépek és helikopterek parkoltására. Köszönhetően a nagy belső térnek a csarnok számos gépnek tud védelmet nyújtani a külső hatásokkal szemben. A hasznos tér nem kevesebb mint 725 négyzetméter.

 

Egyszerű parkolás és könnyű tárolás repülőgépek számára


Nagyításhoz kattintson a képreNem csak a repülőgépek tárolása egyszerű a Frisomat CEPTRA tipusú csarnokában hanem a ki és beállás is. A Frisomat felszerelte a hangárt egy 16 méter széles kapuval ami megszűntetni a beálláskor keletkező problémákat. – tökéletes a fix szárnyú repülőgépek és magas helikopterek számára is.

 

Egy hangárt keres ahol tárolhatja a repülőgépeit esetleg helikoptereit?