Milyen követelményeknek kell megfelelni a területnek, ahol repülőgép hangárom felépül?

A Frisomat építi acél hangárját repülőklubjának vagy repterének? Ha igen, elő kell készítenie a területet. A Frisomatnak egy sík és tömörített talajú területre van szüksége acélszerkezetes épületének felépítéséhez.

  • Szintezés és szilárdítás

Építési területének vízszintesnek kell lennie és tömöríthetőnek. A legmagasabb és legalacsonyabb pont közötti különbség maximum tíz centiméter lehet. Ez egész építési területére érvényes és annak egy méteres körzetére.Ez egész építési területére és annak egy méteres körzetére érvényes.

  • Nem lehet sáros a terület

A Frisomatnak egy száraz és sármentes területre van szüksége, melynek talaja megfelel a teherbírási teszteknek. Megjegyzendő: Önnek nem szükséges aszfaltoznia vagy betonoznia. Mégis adott egy ilyen terület? Amennyiben igen, az sem jelent problémát, mi tudunk alkalmazkodni ehhez is.

  • A terület megközelíthetősége

A Frisomat egy kisebb daruval felszerelt tehergépkocsival építi majd fel acél repülőgép hangárját. A könnyű megközelíthetőség nagyon fontos, beleértve a terület körüli egy métert is. Függőlegesen az épület legmagasabb pontjától számítva két méterre van szükségünk.


A Frisomat az előírásoknak megfelelő vasbeton elemeket használja. ³ Ez biztosítja, hogy a hangárja szilárdan a helyén marad minden körülmények között.