Mennyibe kerül egy acélszerkezetes repülőgép hangár?

A Frisomat többféle típusú sztenderd épületet kínál. Mindegyik költségbarát köszönhetően a jól kigondolt gyártási és illesztési rendszernek, ami a legkevesebb emberi munkát és anyagfelhasználást igényli. Repülőgép hangárjának pontos ára annak szélességétől és magasságától függ. Ezért van az, hogy a Frisomat minden épület árát külön-külön számolja.

Repülőgép hangárjának végső árát a következőkre alapozzuk:

  • Alapterület és a tető milyensége

A szélessége és magassága meghatározza csarnoka árát. Ez azért van, mert minél szélesebbre és magasabbra építi, annál több acél szükséges hozzá. A tető lejtésének szöge szintén fontos szerepet játszik. A szabály a következő: minél laposabb a tető, annál drágább az épület. Kivételesen nagy fesztávú épületet szeretne repülőterének? A Frisomat ebben is segít: vizsgáljuk meg együtt a lehetőségeket!

  • Repülőgép hangárjának kidolgozottság-részletei

A Frisomat azért képes alacsonyan tartani csarnokai árát, mert sztenderd épületeket kínál. Saját igényeinek megfelelő épületet szeretne, például egy széles ajtóval vagy előtetővel? Semmi probléma! A Frisomat mindig jó áron tudja figyelembe venni speciális igényeit.

Engedje meg, hogy kiszámoljuk, mennyibe kerülne repülőgép hangárja