Használható arra egy acél hangár, hogy télen is tároljam benne repülőgépeimet?

Szeretné megvédeni rögzített szárnyú repülőgépét vagy helikopterét a szél és a hó káros hatásaitól? A Frisomat hangár tökéletes megoldás télire: rögzített szárnyú repülőgépeinek és helikoptereinek lesz elég helye,és védve lesznek a széltől és a hótól. Mi több a hangárja menedéket jelent a zord időjárástól. A Frisomat mindezt a csarnokelemek aprólékos, kidolgozott kezelésével garantálja.

  • Védőbevonat hangárjának

A Frisomat speciális kezelést ad építőanyagainak a szél és a nedvesség káros hatásai ellen. Értjük ezalatt, hogy az időjárás nem fog kárt tenni a tetőszerkezetben, és a falakban. Repülőgépeinek tároló helye mindig naprakész, és szilárd marad.

  • Erős téli raktározó hangár

Minden Frisomat épület megfelel a hatályos előírásoknak - tekintet nélkül hosszára, szélességére vagy magasságára. Ellenállnak a szél- és hótehernek. Mi a helyzet, ha erősen és hosszan havazik? Akkor Önnek rendszeresen le kell takarítania a havat az épület tetejéről.

  • Rozsda elleni védelem hangárjának


A Frisomat hangárja más évszakokban is újszerűen fog hatni. A SuperProtect bevonat, amit általános tulajdonságként használunk, biztosítja ezt. Véd a rozsda ellen, a káros UV sugárzás ellen, és a karcolásoktól.

  • Extra védelem téli tároló hangárjának


Repülőgép hangárját a tengerpartra építené? Amennyiben így van, a Frisomat speciális PVDF vagy Platisol bevonatot használ, ami ellenáll a só és a homok káros hatásainak úgy, hogy csarnokának színe nem fog elhalványulni.