Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Raktározás » Termékek

SIGMA

A Sigma épület további tulajdonságai >

Töltse le a Sigma prospektust >

Egy raktárépületre van szüksége, nagyon rövid időn belül? A Sigma típus pontosan erre lett kitalálva, ugyanis nagyon gyorsan felépíthető.
Amennyiben Önnek bővül a vállalkozása, vagy hirtelen nagy megrendelést kap ügyfeleitől. Így gyorsan szüksége lehet egy újabb raktárépületre. Nem probléma: Akár a Sigma típust, akár a Delta típust választja, mi rövid idő alatt legyártjuk és összeszereljük Önnek új csarnokát. – ez a legjobb ár-érték arányú megoldás

A lehető legjobb áron
szeretné lefedni a lehető legnagyobb területet? A Sigma típus hagyományos, nyeregtetővel készül, mely így nagy légteret biztosít. és e mellett lehetővé teszi, hogy légiesen könnyű acél profilokat használjunk, ami ugyanolyan szilárdságot jelent, de lényegesen alacsonyabb áron, mint a hagyományos, melegen hengerelt acélgerendák. De nem csak a nyeregtető alatt nyer plusz tárolási magasságot, hanem a szélessége is tekintélyes, ami akár 22 m is lehet.

Fedezze fel közelebbről raktárépületét és olvasson a további lehetőségekről .

Raktárépület ami villámgyorsan felépül
A Sigma típussal Ön nemcsak egy nagyon jó árú, de nagyon gyorsan megvalósítható ajánlatot kap tőlünk. A Frisomat mindent egy tető alatt gyárt, saját üzemében, így a teljes folyamat, a tervezéstől, a gyártáson át, az átadásig a lehető leggyorsabban lebonyolítható. A különleges és egyedi gyártási folyamat során az egyes szerkezeti elemeket pontosan méretre gyártjuk, így az összeszerelés sem vesz sok időt igénybe, ami után Ön megkapja álmai csarnokát.