Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Raktározás » Termékek

DELTA

A Delta típus további tulajdonságai >

Töltse le a Delta prospektust >

Önnek egy tágas raktárépületre van szüksége? A Delta típus megadja Önnek mindazt amire szüksége van!
Üzleti tevékenységének egyik legfontosabb kelléke a raktárépület. Áru-, gép-, alapanyag-, és eszköztárolásra a legalkalmasabb megoldás Egy raktárépülettel szemben támasztott követelmények függenek a benne tárolt anyagoktól is. Önnek egy tágas raktárépületre van szüksége, ami hosszú évekre védelmet nyújt árukészletének.

Nagy területen és jó magasra felpakolható
Önnek is mindig nagyobb alapterületre van szüksége? Amennyiben így van a Delta típus az amire szüksége van: melynek maximális szélessége 15 méter lehet, de a hosszúsága nincs maximálva. Ebben a típusban is lehetőség van arra, hogy magasra rakodjon. A Delta típus maximum 5 méteres oldalfal magassággal épülhet, belső alátámasztás vagy zavaró vonóvasak nélkül. Raktározás céljára a Delta típus az egyik legalkalmasabb megoldás. A valóban könnyű szerkezetnek köszönhetően a csarnok ára több, mint megnyerő.

Fedezze fel raktárépületét közelebbről és olvasson a további lehetőségekről .

Raktárépület, mely bármikor bővíthető
Az Ön Delta típusú raktárépülete évtizedek óta kiállja az idők próbáját: köszönhető ez a kiváló anyagoknak, a kivitelezés minőségének, és a gyorsaságnak Egy raktárépület ami évtizedekig állni fog? A folyamatos fejlesztéseknek és modernizálásnak köszönhetően, a Delta típus soha sem megy ki a divatból. Hosszúsága, további keretállások hozzáépítésével, egyszerűen bővíthető. De ikresítheti, sorolhatja is csarnokait az évek során, növelve ezzel a raktárterületet.