Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Raktározás » Termékek

ASTRA

Az Astra épület további tulajdonságai >

Töltse le az Astra prospektust >

Önnek valóban sok térre van szüksége? Az Astra típusú raktárépület Önre vár.
Szeretné jó helyen, biztonságban tudni áruját? Szeretné ha e mellett még széles és magas helyen is tárolhatná azokat? Amennyiben így van, az Astra épület az, amit szeretne. Mert ez egy nyeregtetős, nagy légterű, tágas raktárépület. A nyeregtetős kivitel azt jelenti, hogy a csarnok a tetőgerinc alatt magasabb, mint a falak mellett.

Egy kívül és belül is tökéletes raktárépület
Az Astra típus összes tulajdonsága megfelel egy tökéletes raktárépülettel szemben elvártaknak nagy szélesség, nagy magasság és elegáns vonalvezetés. A különlegesen nagy méretek a rácsos tartószerkezetnek köszönhetők Egy Astra épület 35 méter széles és 9 méter magas lehet. Jó megjelenését a klasszikus nyeregtetőnek, és az elegáns burkolati rendszernek köszönheti. Lehetne még ennél is modernebb? Ha igen, akkor a Flatro típus a tökéletes alternatíva: majdnem ugyanolyan széles és magas, mint az Astra, de lapos teteje igazán modern formájúvá teszi.

Fedezze fel közelebbről raktárépületét és olvasson minden benne rejlő lehetőségről .

Raktárépület a személyre szabás lehetőségével
Nem csak a tengernyi raktár tér az, amivel az Astra elkényezteti vállalkozását, ráadásul Ön számtalan extrával egészítheti ki azt. Extra széles, könnyen mozgatható, automatizált kapukat szeretne? kamion dokkolót vagy rakodó rámpát? Hőszigetelő szendvicspaneleket, tető-világítókat, előtetőket ? A Frisomat mindent megold amit csak szeretne.