Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Raktározás » Referenciák

Tágas, jól kihasználható raktárépület.

A TerraMax Kft szigetszentmiklósi beruházásához olyan partnert keresett, aki gyorsan, megfelelő rugalmassággal és kiváló minőségben dolgozik. A Frisomat Kft megfelelő partnernek bizonyult az elképzelések megvalósításához. A 25 m széles, 93 m hosszú raktárépület teljes egészében tűzihorganyzott acél profilokból álló, rácsos tartós szerkezettel és hőszigetelt burkolattal készült. Mivel a TerraMax Kft a telephelyet bérbeadásra szánta ezért kimondottan igény volt a többfunkciós kialakítás. Az udvar felőli hosszanti homlokzat fölött a rendszer részét képező, acélszerkezetes előtető került felszerelésre. 

 

Egy raktárépület, mely nagyban gondolkodik.


Nagyításhoz kattintson a képreA fejépületként elkészült iroda rész két szintes, egyedi acélszerkezetes kialakítású. A tervezők az egyediség ellenére is igyekeztek a Frisomat sztandard, modul rendszeréből minél több szerkezeti elemet felhasználni. 

 

 

A könnyű ki- és betárolást segítő ipari kapuk


Az előtető alatti hosszanti homlokzaton 5 db széles és magas szekcionált ipari kapu szolgálja a ki- és betárolást. A természetes fényről a tetőgerincen beépített, polikarbonát bevilágító sávok gondoskodnak. 

A Frisomat mind a minőség, mind a gyorsaság, mind az ár tekintetében kiváló partnernek bizonyult. 

 

Ön is egy sokoldalú, praktikus raktárépületet tervez?