Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Raktározás » Referenciák

Raktárépület, mely folyamatosan bővíthető.

Az érdi központú Bohács-Barkács Bt hosszú évek óta Pest megye egyik legnagyobb forgalmat bonyolító építőanyag kereskedése. A cég elsősorban faanyagokat, rétegelt lemezeket, parkettákat, laminált padlólapokat forgalmaz. Ezért Bohács Péter tulajdonos számára különösen fontos, hogy áruit mindig fedett, száraz helyen tudja raktározni. A két cég kapcsolata immár 10 évre nyúlik vissza. Ebben az időben építette a Frisomat az első raktárat a Bohács-Barkács Bt százhalombattai telephelyén. 

 

Egy folyamatosan bővülő raktárbázis


Nagyításhoz kattintson a képre

A kiváló vezetésnek köszönhetően a cég dinamikusan fejlődik, így néhány évente szükség van a raktárkapacitás bővítésére. Jelenleg kb 1.500 m2 területű, több épületből álló raktárbázis áll a százhalombattai telephelyen. A szerkezet alapját a Delta rendszer jellemzi, de a bővítések során a Frisomat Sigma típusa is felhasználásra került. Az éghető anyagú áru raktározása valamint a minden lehetséges helyet kihasználó beépítés miatt a legkomolyabb feladatot a tűzvédelmi előírások betartása jelentette. Hála a felkészült szakembereknek, a feladatot minden esetben sikerült teljesíteni. A folyamatos bővülést az Európai Uniós támogatások is nagyban segítették. 

 

Egy szerkezet, mely minden részletében meglepetést tartogat.


Nagyításhoz kattintson a képre

A horganyzott acélszerkezet, a magas minőségű burkolóanyagok, a pontosan méretre készült szegő és takaró lemezek, mind-mind a hosszú élettartamot, és a kiváló minőséget szolgálják.

Szeretné, hogy az  Ön raktározási gondjait is gyorsan, gazdaságosan és kiváló minőségben megoldjuk?