Mik a követelmények az építési telkemmel kapcsolatban?

Egy sík és tömörített telek a legjobb alap egy acél épület felépítéséhez. A Frisomatot kéri fel, hogy felépítse raktárépületét? Ha igen, elő kell készítenie a telkét az építkezésre, pont, úgy ahogy másfajta építkezéseknél is történne.

Ez a következő módon történhet:

  • Kiegyenlített szilárd alapozás

Az építési területnek ahol az épület állni fog egy szintben és tömöríthető anyaggal feltöltöttnek kell lennie. A szintkülönbség nem lehet több mint tíz centiméter. Ez az egész területre plusz egy méteres körzetére érvényes.

  • Száraz és szilárd

Fontos, hogy a terület száraz legyen, lehetőleg mentes a sártól és megfeleljen a teherbírási teszteknek. Megjegyzendő: nem kell sem aszfaltot, sem betont lefektetnie a területen. Mi történik, ha mégis ilyen alapozás található az építkezés helyszínén? Semmi probléma! Ebben az esetben is felépíthetjük raktárépületét .

  • Könnyen megközelíthető és megtisztított terület

Az építési területén dolgozó darus kis tehergépkocsinak könnyedén meg kell tudnia közelíteni a helyszínt. A teljes területnek megtisztítottnak kell lennie, beleértve körülötte egy métert. Mindez függőlegesen is érvényes: itt az épület magasságától számítva két méteres térre van szükségünk.

³Az előírásoknak megfelelő vasbeton alapozást használunk majd. Ez biztosítja, hogy épülete szilárdan áll majd a helyén.