SIGMA

A Sigma csarnok további tulajdonságai >

Töltse le a Sigma prospektust >

Mezőgazdasági tároló vagy kertészeti épület? Gondolkodjon nagyban!
Gazdálkodóként vagy őstermelőként egyaránt lehet tárolási kapacitás problémája. Nem csak a takarmánynak, a komposztnak, a szénának, a zöldségeknek, vagy a gyümölcsöknek kell helyet biztosítania, hanem a mezőgazdasági gépeinek is, mint például a kombájnoknak és traktoroknak. Önnek rövid időn belül szüksége lesz egy megfizethető és tágas mezőgazdasági vagy kertészeti tárolóépületre. A jó hír: a Sigma típusú acélcsarnok gazdaságos áron nagy lefedett területet kínál.

Tároló: nagy fesztávolságú, széles kapukkal felszerelhető
Sigma típusú csarnokunk 7-től 22 méterig kínál Önnek szabad fesztávolságot, emellett az ereszmagassága elérheti az 5 métert. Mezőgazdasági tároló céljára a legalkalmasabb, hiszen traktorainak, cséplő-és vetőgépeinek elhelyezésre ideális lehetőséget biztosít. Egyikből sem jelent majd gondot járműveivel ki- és beállni: A Sigma csarnok, nagy fesztávolságával kitűnően alkalmas arra, hogy egy széles kapuval vagy egy nyitott oldalfallal tegyük könnyen bejárhatóvá. Igény esetén a Sigma csarnokra előtető szerelhető fel. Ezzel a megoldással további, külső parkolásra vagy tárolásra alkalmas területet nyerhet.

Fedezze fel közelebbről, mezőgazdasági tárolóját vagy kertészeti célra szánt épületét és olvasson minden benne rejlő lehetőségről. .

Kertészeti épület: fedett, megfizethető áron
Inkább növényeket termesztene acél csarnokában traktorok tárolása helyett? Amennyiben így van, a Sigma típusú csarnok éppen megfelelő Önnek, mivel a sztenderd kivitel is megfelelően hőszigetelhető vagy a páralecsapódást megakadályozó antikondenzációs bevonattal is rendelhető. Így virágai, növényei vagy facsemetéi a legjobb védelemben részesülnek. Az extra felszereltség ellenére az Ön acélszerkezetes kertészeti csarnoka továbbra is költségkímélő megoldást jelent. Köszönhető mindez az ideális nyeregtetős kivitelnek, mely a kevesebb acélfelhasználás mellett könnyebb szerkezeti elemeket és kevesebb emberi munkát igényel.