DELTA

A Delta épület további tulajdonságai >

Töltse le a Delta prospektust >

Egy száraz, kertészeti vagy mezőgazdasági tároló

Mi a közös az állatok, a traktorok, a növények, a gabona és a fából készült gyümölcsös rekeszek tulajdonságaiban? Az, hogy mindegyik szél- és esőmentes raktározást igényel. Éppen ez az, amit a Delta típusú acélcsarnok biztosít az Ön mezőgazdasági vagy kertészeti vállalkozásának. Ez a csarnoktípus versenyképes áron biztosítja nyersanyagainak, gépeinek és áruinak a megérdemelt védelmet.

Biztonságos kertészeti, vagy mezőgazdasági tároló
Bármennyi szalmabálát vagy gyümölcsös rekeszt szeretne fedett helyen tárolni, a Delta típusú tárolószínben elegendő helyet talál erre a célra. Ön 7,5 métertől 15 méter szélességig, 5 méter magasságig választhatja ezt a típusú csarnokunkat.

Fedezze fel az Ön kertészeti, vagy mezőgazdasági tárolóját közelebbről, és olvasson minden benne rejlő lehetőségről. .

Gyors kertészeti, vagy mezőgazdasági célú tároló
Egy szilárd, tágas, és száraz épület: ez egy gyakori kívánság a mezőgazdaságban. Még mindig sokan vannak azok, akik azért nem építenek maguknak tárolót, mert attól félnek, hogy a munkálatok sokáig elhúzódnak. De ennek nem kell így lennie! A Frisomat a lehető legrövidebb idő alatt, minimális kellemetlenséget okozva felépíti az Ön Delta típusú csarnokát. Köszönhető ez annak, hogy mind a gyártást, mind a kivitelezést saját embereinkkel végezzük, továbbá azoknak a könnyű és légies acél profiloknak, melyekből ez a jól átgondolt, előregyártott rendszer készül. És ez még jobb is lehet: nem jelent számunkra problémát az, hogy a leggyorsabban összeszerelhető sztenderd kivitelt olyan extrákkal szereljünk fel, mint például egy széles kapu, egy előtető, vagy egy szellőzőrendszer.