ASTRA

Az Astra csarnokról bővebben >

Töltse le az Astra prospektust >

Mezőgazdasági gépek, alapanyag vagy árutároló.
Ön bármit termel, gazdaságának mindig szüksége lesz olyan tárolóépületre amelyben gépeit, alapanyagait vagy végtermékét raktározhatja. Szerencsére egy Astra csarnokban tengernyi tárolóhelyet találhat.

Tágas tárolóépület mezőgazdasági gépek és termékek számára.
A nagy gazdaságoktól a kistermelőkig az Astra csarnokkal mindenki pontosan azt kapja, amire szüksége van. Egy csarnokot, melyet mezőgazdasági gépeik és járműveik tárolására, javítására, termékeik raktározására használhatnak. A 35 m-es maximális szélesség és a 9 m-es magasság hatalmas légteret biztosít. Ekkora alapterületen kényelmesen, rendezett sorokban parkolhat járműveivel. Így bonyolult manőverek nélkül, könnyedén tud ki- beállni. A Frisomat számára gyerekjáték egy széles kapu beépítése.

Ismerje meg istállóját részletesen és olvasson el mindent a lehetséges megoldásokról !.

Egy időálló mezőgazdasági tárolóépület
Egy Astra csarnokkal Ön egy hatalmas, száraz, minden időjárási hatást elviselő, mezőgazdasági gép- és terménytárolót kap a Frisomattól. Ez lehetővé teszi, hogy Ön száraz és fedett helyen tárolhassa gépeit, termékeit és alapanyagait, valamint azt, hogy akadálytalanul dolgozhasson rossz időben is. Szeretné, hogy istállója mindig száraz maradjon? Ha igen, a Frismat antikondenzációs bevonattal látja el a csarnok burkolatának belső felületét. Így a gabonának, növényeknek, vagy gépeknek nem kell tartaniuk a lecsöpögő nedvességtől.