Mezőgazdasági géptároló csarnok

Odorics József rábakecöli mezőgazdasági vállalkozó 2011-ben határozott úgy, hogy értékes mezőgazdasági gépeit géptárolóban helyezi el, megvédve őket ezzel az időjárás viszontagságaival szemben. A belső tér jobb kihasználhatósága érdekében, a Frisomat a Delta típusú csarnokot ajánlotta, A 450 m2-es géptároló főtartói hidegen hengerelt, horganyzott, C profilokból készültek, a tetőn és a homlokzatokon egyaránt, impregnált fából készített vízszintes szelemenekkel merevítve.

Nagyításhoz kattintson a képre

Mivel a gépek tárolása nem igényelt hőszigetelt kivitelt, a burkolat egy rétegű, műanyagbevonatos, horganyzott acél hullámlemezekből készült. A megfelelő természetes fényről a tetőn beépített fényáteresztő burkolat gondoskodik. Géptárolásnál elengedhetetlenek a nagy méretű kapuk. Odorics József csarnokán 2 db nagy méretű, kézi mozgatású tolókapu gondoskodik a kombájnok és traktorok kényelmes ki- beközlekedéséről.

A Frisomat acélszerkezetes csarnokai maximálisan kielégítik a mezőgazdasági géptárolókkal szemben támasztott követelményeket.

 

Amennyiben Ön is ilyen géptárolót szeretne, kattintson ide !