Garat előtároló szín, kiváló minőségben.

Demeter Zoltán sárbogárdi mezőgazdasági vállalkozó néhány évvel ez előtt, kihasználva az MVH mezőgazdasági támogatását, egy 400 m2 alapterületű, garat előtároló szín megépítése mellett döntött. A szín hatalmas előnyt jelent betakarításkor, hiszen alatta a szárítóba betárolásra váró gabona átmeneti tárolása szárazon megoldható.Nagyításhoz kattintson a képre

Az igények ismeretében a Frisomat a Sigma típusú rendszert ajánlotta, ahol a 22 fokos tetőlejtésnek köszönhetően nagy belső magasság érhető el. A teljes, 20 m-es szélességben nyitott végfali homlokzaton a szállítójárművek akadálytalanul tudnak be- és kihajtani. A 8 m-es gerincmagasságnak köszönhetően a platók billentése sem jelent gondot.

Fontos tulajdonsága a Sigma csarnok acélszerkezetének, hogy teljes egészében tűzihorganyzott acél profilokból készül. Tekintettel arra, hogy nyitott szín esetén a szerkezet szabad térben van, a kiváló minőségű horganyzás a csarnok élettartamát jelentősen megnöveli.
Nagyításhoz kattintson a képre

 

A tetőre valamint a végfali háromszögekre kerülő, 0,63 mm vastagságú, horganyzott, műanyagbevonatos acél trapézlemez burkolat is a legmagasabb minőségű anyagokból készül, hozzájárulva ezzel a több évtizedre tehető élettartamhoz.

 

A Frisomat minden mezőgazdasági csarnok-igényre tud megoldást.