Milyen követelményeknek kell megfelelni a teleknek, ahol fel szeretném építeni tárolómat?

A Frisomatot kéri fel arra, hogy felépítse tárolóját? Ekkor először elő kell készíteni a területet. Mielőtt a szerelőink munkához látnak, Önnek egy sík és stabil alapot kell biztosítania. Mint minden más építési területen, szerelőinknek itt is könnyű hozzáférést kell biztosítani.

Így kell előkészíteni a területet:

  • Biztosítsa, hogy az alapzat stabil és kiegyenlített legyen

A területnek ahol felépítjük, épületét egy szintben kell lennie, és meg kell erősíteni szilárd talajrészekkel. A legmagasabb és legalacsonyabb területrész közötti szintkülönbség nem haladhatja meg a tíz centimétert. Ez az egész területre és egy méteres körzetére érvényes.

  • Tartsa lehetőség szerint szárazon, és sármentesen területét

Épülete felállításához fontos, hogy az alap száraz és sármentes legyen és, megfelelő teherbírású. Nem szükséges beton, vagy aszfaltozott terület. Eleve egy betonfelszín, vagy talapzati gerendák találhatóak területén? Semmi probléma, mi ezekre is tudunk építkezni.

  • Könnyű hozzáférést kell biztosítania területéhez

A szerelőinknek olyan területre van szükségük, ami könnyen hozzáférhető. A teljes területet szabaddá kell tennie - plusz egy métert a körzetében. Az épület magasságától számítva két méteres szabad tér szükséges. Ez lehetővé teszi a könnyű darus tehergépkocsinak, hogy akadálymentesen bejuthasson az építési területre.