Mennyibe kerül felépíteni egy pajtát vagy gépszínt?

A Frisomat elkötelezettje a „környezet kímélő építés”-nek. Ez azt jelenti, hogy a legkisebb helyi kellemetlenséget okozzuk, gyorsan készen vagyunk, és a legjobb áron kínáljuk termékeinket. Ezek azok a hozzáadott értékek, amiket minden sztenderd épületünknél alkalmazunk, köszönhetően a jól átgondolt gyártási és összeszerelési rendszerünknek, ami a legkevesebb acélt, szállítási költséget, és hozzáadott emberi munkaórát igényel. A méret és a kidolgozottság részletei határozzák meg az Ön raktárának végső árat. Ezért van az, hogy a Frisomat minden egyes acél épület árát egyenként számolja.

Amikor kiszámítjuk a raktára árát, a következő tényezőket vesszük figyelembe:

  • Az épület nagysága és a tető formája

A Frisomat sztenderd típusai különösen jó árúak. A végső ár elsősorban a szélességtől és a kívánt magasságtól függ. Ez azért van, mert ezek határozzák meg a felhasznált acél mennyiségét hangárjához. A tetőhajlásszög szintén befolyásolja a felhasznált acél mennyiségét, ezért az árat is. Egy nyeregtető például kevesebbe kerül, mint egy lapos tető.

  • Sajátos tulajdonságok a raktáránál

A Frisomat sztenderd épületeiben minden megvan, amit egy mezőgazdasági, vagy kertészeti célra szánt épülettől elvár. Amennyiben gazdaságához különleges igények párosulnak, mint például szintosztás, rakodó rámpa, vagy előtető mi ezeket is szívesen hozzáépítjük épületéhez.

Kérdezze meg tőlünk mennyibe fog kerülni az Ön gazdasági célú raktára.