Mekkora lesz épületem és bővíthetem-e a jövőben?

Nagy helyre van szüksége ahhoz, hogy tárolja traktorjait, fűnyírógépeit vagy vetőgépeit? Esetleg egy szerényebb munkaterületet szeretne, ahol kiválogathatja terményét? Bármekkora négyzetméter-igénye is van mezőgazdasági vagy kertészeti vállalkozásának, a Frisomat megfelelő elhelyezést kínál. Nálunk egy sor épülettípusból választhat, mindegyiknek megvannak a saját tulajdonságai. Vállalkozása olyan gyorsan bővül, mint amilyen gyorsan veteménye és növényei nőnek? Amennyiben igen, ki kell bővíteni épületét.

  • Egy épület a kívánt méretben.

A épületeink különböző méretekben készülnek. Ennek következtében mindig tudunk ajánlani olyan épületet, ami megegyezik igényeivel. Traktorainak és a gazdaság felszerelésének tárolása nagy helyet igényel? Amennyiben igen, 35 méteres szélességet és 9 méteres ereszmagasságot kínálunk. Még nagyobbat szeretne? Akkor egyszerűen csak több épületet kell egymás mellé kapcsolni.

  • Megnagyobbítani épületének hosszúságát és szélességét

Az ötletes előregyártott Frisomat szerkezeti rendszer azt jelenti, hogy könnyen kibővíthetjük meglévő épületét. Másrészről építőmunkásaink új épületet is csatlakoztathatnak , ami lehet azonos, vagy különböző meglévő épületéhez, annak jobb vagy bal oldalára. Egy szabad belső teret szeretne, ahol tárolhatja traktorait és könnyen mozgathatja őket? Semmi probléma. Akkora fesztávolság áll majd a rendelkezésére, ami garantálja a rugalmasságot.

Melyik épület alkalmas traktorai és növényei tárolására?